Sun Plaza aniversează 100 de milioane de vizitatori

Da, știu, și tu te-ai gândit la 100 de milioane de oameni, dar România de abia mai are o cincime de populație din această valoare. Știu, nu toți bucureștenii au ajuns în Sun Plaza, pentru că numai eu am mers de vreo 300 de ori, în 10 ani de București, dar acum e motiv de sărbătoare pentru toată lumea, chiar și pentru cei care încă nu au pășit în Sun Plaza, acum fiind momentul perfect pentru asta. Se lasă cu concerte, premii, tort, nebunii, alea-alea (detalii, mai jos):

  • În perioada 26-29 aprilie (joi-duminică) orice client poate câștiga unul dintre cele 1000 de premii din Cabina Suflantă (clienții care vor să participe trebuie să achiziționeze produse în valoare de 100 de lei din magazinele Sun Plaza sau de 200 de lei din Cora și Leroy Merlin). Premiul cel mare este un weekend de două persoane la Green Village Resort 4*, în Sfântu Gheorghe, Tulcea.
  • Joi, 26 aprilie, se lasă cu bătaie cu tort aniversar. Glumesc, e tort de degustat :)) (la 16.00, în zona scărilor din Foodcourt)
  • Tot joi, 26 aprilie, după tort, mai pe seară, pe la 19:00, pe Esplanada Sud (intrarea principală din Sun Plaza) vor rupe basul și toba mare Antonia și Vița de Vie.
  • De joi până duminică (26-29 aprilie) are loc și un eveniment dedicat copiilorSunny riddle quiz”- Testul celor 100 ghicitori senzaționale, iar de vineri până duminică (27-29 aprilie), că tot a venit vara mai repede peste noi, e timpul pentru înghețată: Thai Ice Cream gratis pentru clienții Sun Plaza.

Iar dacă vrei să și înveți ceva, te poți relaxa, după cumpărături, la SUN TALKS, unde cunoscutul sportiv Andrei Roșu va susține seminarul “Cum să construiești cea mai bună variantă a ta”.

Seminarul are loc sâmbătă, 28 aprilie, în intervalul 11:00 – 13:00, la etajul 1, între zona de restaurante și cinema. Intrarea este gratuită, iar cei care doresc să se înscrie o pot face completând formarul de pe site-ul dedicat evenimentului: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/


Deci, dacă nu ești plecat din București, în mini vacanța de 1 mai, ne vedem la o înghețată, la un concert și alte activități mișto, o să fie FUN în SUN. 😀

Găsești event-ul pe Facebook, aici.

Lasă un răspuns