Kumfu la BurgerFest 2018

Scriu articolul ăsta pe repede-înainte, pentru că deja a început ultima zi de BurgerFest, din acest an. Programul e de la 12:00 la 22:00, iar dacă n-ați fost vineri sau sâmbătă, dați repede o fugă și bucurați-vă de o zi de relaxare și mâncare.

 

Ne știți, #bunestii sunt cei mai mari fani Hard Rock Cafe, așa că ieri, după ce am achitat biletul de intrare la fața locului (18 lei/zi), am fugit să cumpărăm jetoane (5 lei/buc), iar apoi ne-am așezat direct în fața cortului HRC. Dacă băuturile sunt 1,5 jetoane (Coca-Cola), 1,5-2 jetoane (berea la draft sau sticlă) sau 2-3 jetoane (cafea, limonadă), la Hard Rock Cafe aveam să fiu uimit de prețurile mult mai mici față de restaurant, o chestie smart, burgerii având un gramaj adaptat festivalului, adică nu erau “monștrii” de 600-800 de grame din meniul clasic, ci adaptați pentru o gustare perfectă, cât să poți să mai mănânci și altceva, mai apoi. Burger-ul clasic era 20 de lei, iar cel special, disponibil doar la BurgerFest (cu trufe, ciuperci și usturoi copt) era 30 de lei. Vi-l recomand pe cel din urmă, e unul dintre cei mai buni burgeri pe care i-am mâncat vreodată. Ah, prețul include și cartofi prăjiți.

După o bere, o cola, o limonadă de la Piața Lidl, am ajuns și la Atelierul de Tarte, unde am dat 4 jetoane (20 de lei) pe o tartă corespunzătoare, cu zmeură, mango și bezea. Apoi, ca niște cetățeni responsabili, am fugit la protest, unde m-am enervat suficient cât să nu mai pomenesc și alte detalii, aici.

 

 

 

În concluzie, dați fuga acum la BurgerFest, tolăniți-vă pe pernele și fotoliile din iarbă sau luați-vă o pătură, așa cum am făcut noi, și sigur veți avea unde să stați întinși. Iar dacă v-a plăcut și vouă vreun burger de la Hard Rock Cafe ori dacă n-ați ajuns deloc la BurgerFest, dați o tură prin Herăstrău și testați noutățile din World Burger Tour:

 

 

Lasă un răspuns