Trăiască familia tradițională: România are cea mai tânără bunică din lume, o tânără de 23 de ani, care a devenit mamă la 12 ani

Că tot nu s-au săturat de fluturat cele “3 milioane” de semnături ale Coaieliției pentru Familie, sunt curios cum comentează știrea asta, cu românca devenită cea mai tânără bunică din lume (conform declarației medicului Valeria Herdea, preşedintele Asociaţiei Române pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF).

Citez:

Motivul pentru care s-a ajuns în această situaţie este reprezentat de lipsa educaţiei sexuale, afirmă specialista, citată de Mediafax.  

 

„Suntem pe primul loc având cea mai tânără bunică din lume, avem bunică care are 23 de ani şi care a fost mamă la 12 ani. Este îngrozitor să trăieşti aşa ceva, pentru că asta înseamnă că acea mamă a fost lipsită total de mijloace de educaţie. (…) Educaţia sexuală a copiilor este esenţial ca să fie începută în şcoli”, a arătat Herdea, potrivit sursei citate.   

La rândul său, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a subliniat importanţa medicilor în instituţiile de învăţământ. Mai multe detalii pe adevărul.ro –— Dar, de la declarații, până la fapte… legea care interzice educația sexuală în școli fără acordul părinților a fost ADOPTATĂ de Senat. Proiectul de lege a fost inițiat în 2016 de fostul deputat PSD Ninel Peia și prevede sancționarea profesorilor și școlilor care predau educație sexuală, în absența unui acord scris al părinților. Cei care vor face asta ar putea risca amenzi sau chiar închisoare de până la 2 ani.

Mă rog, copiii ar avea de unde învăța, asta dacă și-ar dori sau dacă ar avea părinți care să le explice ori care să le recomande portalul Sexul VS Barza, prima platformă de educație sexuală în format video din România, unde Adriana Radu a strâns vreo 40.000 de abonați și 4 milioane de vizualizări.

 

Acest articol are un comentariu

  1. Andreea C

    Recomand și Anne Marie – seria de Sex Talk 😀

Lasă un răspuns