UNTOLD: Primul brand care devine ambasador al turismului românesc + Singurul concert Black Eyed Peas din Europa

După patru ani în care UNTOLD s-a aflat în topul festivalurilor din Europa și a reușit să atragă zeci de mii de turiști străini în România, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa primește din partea Ministerului Turismului distincția de AMBASADOR AL TURISMULUI ROMÂNESC! Astfel, UNTOLD devine primul brand românesc care primește această distincție, fiind în acest fel recunoscute eforturile depuse în promovarea României.

UNTOLD continuă și amplifică campania „Transilvania All Inclusive” lansată în 2016, transformând-o, în anul centenarului, în „România All Inclusive”.

În parteneriat cu Ministerul Turismului, brățările de festival UNTOLD și NEVERSEA vor oferi în perioada 5 iulie -30 septembrie reduceri sau alte facilități la peste 70 de obiective turistice importante din întreaga țară. Pentru a putea promova turiștilor cât mai multe atracții ale României, anul acesta este disponibilă platforma online atat pe untold.com/romania-all-inclusive cât și pe neversea.com/romania-all-inclusive, unde pot fi încărcate în mod gratuit obiective turistice (castele, muzee, conace, complexe turistice de tip hotel-restaurant), singura obligație a operatorilor fiind de a oferi un beneficiu posesorilor de brățară UNTOLD și NEVERSEA 2018. Înscrierile pe plaftormă pot fi făcute până la data de 1 august 2018. Toate obiectivele turistice care se vor înscrie în platformă vor fi promovate atât pe site-urile www.untold.com si www.neversea.com, cât și în timpul festivalurilor, în cadrul stand-ului România All Inclusive.



După succesul răsunator al turneelor The E.N.D, The Beginning, când au făcut sold-out stadioane în întreaga lume, trupa americană a luat o pauză pe termen nedeterminat, ulterior participând doar la unele dintre cele mai speciale evenimente din lume, precum Finala Champions League, Billboard Music Awards sau concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester. UNTOLD ajunge astfel printre elite, fiind singurul festival din Europa care a reușit să-i convingă pe americani în acest an, pentru a le oferi un show de excepție fanilor săi. Pe scena principală UNTOLD vor răsuna unele din cele mai apreciate hituri ale tuturor timpurilor.

Black Eyed Peas vor urca pe scenă în ultima zi a festivalului, adica duminică,
5 august 2018.

Cei care vor să-și mai achiziționeze bilete pentru ziua de duminică trebuie să știe că mai sunt doar 5000 disponibile la prețul special de 225 de lei plus taxe. Prețul întreg al biletelor pentru ziua de duminică va fi de 350 de lei plus taxe.

Până în acest moment peste 65.000 de oameni și-au achiziționat un abonament pentru cele patru zile. Prețul abonamentului este, în acest moment, de 549 de lei plus taxe, iar biletele de 1 zi incep de la 225 lei plus taxe.

Lasă un răspuns