Cea mai bună experiență de festival

Anul acesta, Orange este partenerul celor mai importante festivaluri de muzică din România, iar eu voi fi alături de ei la toate cele trei: Neversea, Untold și SummerWell. Începem cu primul episod, festivalul cel mai tare de la mare: Neversea, unde vor avea loc niște activări mult prea mișto, iar cum eu am aflat despre ele ceva mai devreme, sunt băiat bun și îți povestesc puțin, mai ales că unele sunt cu premii chiar faine.

Pregătit de Neversea? Bagajul gata, ochelarii de soare, cremă cu SPF mare și toate cele? Bun, acum fii atent și fii pregătit să fii uimit:

  • dacă ești client Orange, ai internet GRATUIT în perimetrul festivalului, pe toată durata desfășurării evenimentului
  • dacă nu ești client Orange, ai acces gratuit la rețeaua Wi-Fi care acoperă tot perimetrul Neversea
  • am vorbit cu cei de la Orange care mi-au garantat că rețeaua va fi stabilă, deci liber la poze pe Facebook, Instagram, story-uri și chiar apeluri video către prietenii care nu au putut veni la festival – Orange are acoperire 4G extinsă, cea mai bună experință 4G, viteze de upload și download superioare (vs competiție)
  • e timpul să scoți telefonul ăla vechi din sertar, de care aproape ai și uitat că există, îl aduci în zona specială Orange, de la Neversea, și primești pe loc un super kit de festival (căști, borsetă, pelerină, obiectiv fish-eye pentru telefon)
  • iar dacă nu ai un telefon vechi, pe care să-l aduci la reciclat, leagă-ți șireturile alături de cineva drag, precum în spotul de mai jos, vino la cortul Orange de la Neversea și sunteti premiați instant cu un kit de festival
  • ar mai fi câteva surprize, dar mai păstrez și pentru la Neversea

Lasă un răspuns