Pregătiri bunesciene de Neversea

Numai mâine nu-i poimâine, așa că noi deja ne-am cam pregătit bagajul, pentru că e mult mai relaxant să îl faci în weekend-ul dinaintea plecării, fără să te grăbești cu o seară înainte, când nu mai știi ce să bagi, pe fugă, în troller, dar nici să nu uiți nimic.

Cred că e pentru prima dată când Diana are mai multe haine decât mine, dar hei, nu eu tre să fiu diva pe plajă! :)) A mea soție a și făcut un colaj simpatic, în seara când alegea ce să așeze în bagaj.

 

 

Eu mi-am pus pe un umeraș cele mai colorate cămăși, pentru plajă, am mai plusat cu tricouri albe, pentru zi, și mai închise la culoare, pentru seară. Am aruncat 2-3 pantaloni de baie, deși nu știu când vom avea timp și de bălăceală (în timpul nopții nu este permis accesul în mare). M-am tot gândit ce încălțăminte s-ar împăca cel mai bine cu nisipul, pentru dans, așa că am făcut un combo clasic: New Balance, Converse și niște clasici adidas superstar.

 


La partea de parfumuri, am ales câte două de fiecare, kit de parfumier festivalier :)) – câte unul fresh, de zi: Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest (clasicul Light Blue, transformat într-o ediție limitată, de vară, super citrică, așa cum îmi place mie), iar pentru după lăsarea întunericului, avem duo-ul Just Rock! de la Zadig & Voltaire, perfecte pentru serile răcoroase de la malul mării, cu ale lor note lemnoase, de vanilie și patchouli.

 

 


 

Pălării, șepci, loțiune cu SPF mare, s-a ocupat Diana de partea asta, că iar mă ard ca fraierul și mă transform din scorpion, în rac… cică așa am și ascendentul, și cum am trecut de 30 de ani… aiurea, mai degrabă cred ce zice nea Livache, decât ce zice Neti Sandu. Așa, lista:

  • selfie stick
  • baterii externe
  • ochelari de soare
  • vitamine
  • pelerine (nu se știe niciodată)
  • mai e ceva pe listă ce ar trebui să punem neapărat în bagaj?
  • ne vebem pe Plaja Neversea, da?

 

Ah, iar pe toată durata festivalului, voi folosi camera foto Wide Angle a noului smartphone LG G7 ThinQ, pentru a surprinde tot ce contează la Neversea. Sunt tare curios cum se va descurca Modul Super Bright Camera, care cică îți permite să faci poze foarte bune chiar și în întuneric, atunci când luminozitatea imaginii este sub 3 lux, G7-ele activează automat Super Bright Camera, pentru a lumina imaginea de până la 4 ori. Revin cu foto, video, instastories pe hashtag-urile #LGG7 #WhatsYourLGSuperPower

 

Lasă un răspuns