Aspirator dronă

Dacă locuiești în București sau într-un alt oraș la fel poluat, unde construcțiile noi se înmulțesc precum iepurii, iar spațiul verde se micșorează pe zi ce trece, probabil ai și tu aceeași problemă cu praful: poți să faci curățenia cea mai cea, după câteva zeci de minute se depune un nou strat de praf.

Unii recomandă un purificator de cameră, care se pare că ar filtra destul de bine aerul, inclusiv particulele de praf. Dar chiar și așa, nu poți sta cu geamurile închise permanent, deci orice „aerisire” implică un nou val de praf care va pătrunde în camere, implicit așezarea pe orice obiect, mai ales pe cele lucioase și negre, desigur.

Așa că m-am gândit la un proiect care ar fi de mare succes pe Kickstarter. Unul ipotetic, desigur, că în practică nu știu cât de posibil ar fi de implementat: un aspirator dronă, care zboară peste tot prin casă, în special deasupra dulapurilor, șifonierelor, să facă survol în jurul televizoarelor, centralei, mesei de călcat, PC-ului, noptierelor și tot așa.

Ce zici, ai plăti pentru așa ceva? Cam cât? 😀 Desigur, știu că și ție ți-ar plăcea cealaltă variantă pe care o gândesc de vreo 5-6 ani: o bilă zburătoare care să facă o mini explozie care să creeze un vid care să atrag toate particulele de praf. :))

Lasă un răspuns