Cele mai populare locații de pe Instagram din București (Iunie 2018)

Am primit un comunicat de presă cu niște date interesante despre „Cele mai populare locatii de pe Instagram”. M-am uitat pe infograficul bucureștean și lucrurile par puțin neașteptate, cel puțin pentru mine, dar bune de știut. Vă las, la final, și link-ul unde puteți găsi date despre alte orașe, precum Constanța, Pitești, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați sau Cluj.

GetOut.Social a făcut un studiu care vizează 5 categorii de topuri: Cele mai populare locații de pe Instagram, Cele mai urmărite locații de pe Instagram, Cele mai populare postări pe Instagram, Locații cu cele mai apreciate postări pe Instagram și Locatii “OMG NO IG” care nu detin cont de Instagram. Pentru realizarea topurilor au fost analizate datele de la 29 locatii ce includ baruri, restaurante si cafenele care au avut activitate in luna iunie pe Instagram. Sunt curios ce se întâmplă cu locațiile care nu apar în studio și pentru care ownerii trebuie să îi contacteze pe cei de la GetOut.Social – oare li se cere o taxă, ceva?

Citez:

Infograficul “Cele mai populare locatii din Bucuresti” a fost realizat cu date colectate in luna Iunie 2018 cu ajutorul ProductLead.me – Solutia care te ajuta sa construiesti continut potrivit pentru publicul tau.

  • Trofic, Fix, Artichoke ocupa primele 3 pozitii in clasamentul celor mai populare locatii de pe Instagram din Bucuresti din punct de vedere al engagement rate, iar pe ultimele locuri s-au clasat The Urbanist, Adhoc Bistro si Nomad Skybar.
  • PuraVida Romania, Adhoc Bistro si Nomad Skybar ocupa primele trei pozitii in clasamentul cu cele mai urmarite locatii de pe Instagram din Bucuresti, dupa numarul de followeri, in timp ce Deschis Gastrobar, Gram Bistro si Trofic se claseaza pe ultimele pozitii.
  • Coffeol Romania, Simbio si Trofic ocupa primele 3 locuri in topul cu cele mai populare postari pe Instagram din Bucuresti din punct de vedere al interactiunilor per postare, iar pe ultimele locuri se claseaza Stadio Bucharest, Adhoc Bistro si Nomad Skybar.
  • Coffeol Romania, Maison de Crepes si PuraVida Romania s-au clasat pe primele locuri in topul locatiilor cu cele mai apreciate postari pe Instagram din Bucuresti, iar la sfarsitul clasamentului se afla Biutiful, Gram Bistro si Energiea.

Restaurante, cafenele si alte branduri din domeniu au UGC (continut generat de clienti), multi utilizatori din Instagram posteaza continut cu anumite hashtag-uri, insa putine branduri se folosesc de acesta pentru a crea experiente interactive sau pentru a creste brand- awareness-ul.

Mai multe detalii, aici.

Lasă un răspuns