Ceasornicărie de București

Pentru că e bine să apelezi la profesioniști, atunci când ai o nevoie de ajutor, am ajuns la ceasornicăria unui amic. Puteam să mă duc la un colț de piață, să rezolv „problema” cu 5-10 lei, dar de ce să îți bați joc de ceas, mai ales când ai dat ceva bani pe el. Unele lucruri e bine să le lași pe mâna celor care se pricep, nu vreunui nene care știe el cum se face.

Scriu articolul acesta, pe scurt, pentru prietenii, cunoscuții și cititorii mai vechi ori cei de ocazie, fiind o recomandare personală. Și eu am apelat și apelez la diverși specialiști, în urma recomandărilor primite, așa că vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați recomandat ceva, vreodată, fie că e un loc unde se mănâncă bine ori un electrician.

Revenind la ceasornicărie, e vorba despre HOROLOGER, afacerea de familie a amicului Marius și a tatălui său, Vasile Vasilescu. Sau, după cum se intitulează articolul despre ei, din Adevărul, „Ultimii ceasornicari. O familie de români ţine în viaţă o meserie pe cale să fie uitată„.

Horologer este, de fapt, un magazin online de ceasuri elevețiene, distribuitor pentru ceasurile Cuervo y Sobrinos și Election în România și magazin autorizat pentru brandurile Grovana, Mondaine și, mai nou, Tissot, în cadrul magazinului de pe Calea Dorobanţilor nr. 216 (UPDATE – De acum încolo puteți găsi Horologer la adresa: Strada Puțul lui Zamfir nr. 21) existând și ceasornicăria unde poți să-ți repari ceasul, schimbi bateria și multe altele (detalii aici). Iar aici poți găsi 15 avantaje pentru clienții Horologer, în caz că nu te-am convins deja că ai găsit ceasornicăria de care ai nevoie.

Sper că măcar acum să fi ajutat cât mai mulți oameni să găsească răspuns la întrebarea „Bă, dar o ceasornicărie bună și cu prețuri ok unde găsesc și eu în București?”. Eu mi-am lăsat una bucată Certina pe mâna dl-ui Vasilescu, pentru schimbat baterie și curea, dar trebuie să revin cu două ceasuri de-ale Dianei cărora le-a murit bateria.

V-am pupat, să vă meargă viața ca un ceas elvețian!

Acest articol are 4 comentarii

  1. Mihai Aurel

    Am un ceas Jacques Lemans automatic la care am cheia rupta si as vrea sa o inlocuiesc.Cum as putea sa trimit ceasul la reparat intrucat sunt din provincie.Va rog sa-mi spuneti daca am vreo posibilitate sa il trimit prin curier.

  2. Lăcătușu Ionel

    Bună ziua, cunoașteți vreun ceasornicar care preda ceasornicarie in București? Mulțumesc

    1. Ionut Bunescu

      Salut, poți să-i întrebi pe cei de la Horologer, știu că erau și în căutare de oameni în echipa lor –
      Horologer
      0774 007 987
      STRADA PUȚUL LUI ZAMFIR NR 21
      contact@horologer.ro

Lasă un răspuns