Donează pantofii vechi pentru o cauză bună

Mai știți când v-am povestit despre campania The Otter Shoes (Pass them on)? Eh, atunci era 31 august și vă recomandam să vă grăbiți, proiectul urmând a lua sfârșit pe 5 septembrie. Numai că datorită succesului pe care l-a avut campania, aceasta a fost prelungită până pe 10 noiembrie 2018, iar dacă vrei și tu să ajuți, îți explic imediat cum o poți face.

Până acum au donat peste 1.400 de persoane, printre care și eu, alături de a mea soție. Ba chiar cred că mai donăm o dată, că tot am făcut switch-ul între încălțările de vară și cele de toamnă/iarnă.

Pașii sunt simpli:

  • intri pe otter.ro și îți faci cont, dacă nu ai deja
  • îți comanzi ceva nou, de sezon, că nu te poți abține (te înțeleg perfect) și apoi selectezi opțiunea de donare. Dacă nu vrei să-ți comanzi nimic de pe site, nu-i nimic, poți dona chiar și așa, un curier va veni gratuit la tine și va prelua pantofii pe care vrei să-i donezi

Asta-i tot și e super mișto pentru cei ca mine, care la fiecare sfârșit de sezon se întreabă unde pot dona haine și/sau încălțări. Iar dacă eu am problema asta, în București, probabil cei din provincie mă înțeleg mai mult decât perfect. Ce e și mai mișto e că toată treaba e gratuită și cu ocazia asta mai faci loc prin dulapuri, cutii sau spații de depozitare, că știi cum e, mereu îți cumperi ceva nou de încălțat (guilty pleasure, terapie prin shopping sau nu ai cu ce te încălța), dar rar te înduri să scapi de pantofii vechi, zicându-ți mereu că îi mai porți… dar ajung uitați cu anii. Sigur îți spui sau auzi des expresia “Nu am cu ce mă încălța!” doar pentru că există prea multe opțiuni, în timp ce alții, mai puțin norocoși, folosesc aceste vorbe pentru că nu au ce alege.

Acum, că te-am convins, pune mâna și fă o curățenie printre pantofii vechi și, tot ce nu mai porți sau n-ai mai purtat de ceva timp, donează pe otter.ro. Toate donațiile vor ajunge la Crucea Roșie România, nu înainte ca pantofii să fie igienizați de cei de la Total Wash (partener al campaniei The Otter Shoes. Pass them on.)

Mai multe detalii despre campanie găsești pe theottershoes.ro

Lasă un răspuns