Ce activări mi-ar plăcea să văd la Biz SMS Camp (tabăra de social media marketing)

Am fost la cam un sfert dintre edițiile taberei de social media maketing #bizSMScamp, iar acum revin după un an de pauză. Chiar îmi era dor, mai ales că de la ediție la ediție se mai schimbă oamenii care participă, vin agenții noi, branduri noi, bloggeri/vloggeri noi. Iar dacă despre ce se întâmplă în tabără am tot scris, acum e momentul să apelez puțin la creativitate/dorință, să vă spun ce activări mișto cred că vor aluneca pe derdelușul de la Pârâul Rece, în perioada 6-9 decembrie 2018. Ah, și vă spun și perioada taberei din vară, dar și cum vă puteți înscrie.

Banca Transilvania: mi-ar plăcea să facă un grătar cu mici, undeva după miezul nopții, când foamea dă târcoale tuturor, iar plata să o poți face doar cu BT Pay și să fie simbolică, de 1 leu, gen.

Caroli: ar putea face un concurs de gătit, ca la Master Chef, pe echipe, unde să avem mai multe ingrediente la dispoziție, să pregătim câte un preparat, unde vedeta să fie o felie de salam.

Enel: Mă întind prea mult dacă mi-aș dori, în parcare, un brad din Tesla Model X? 😀

Siviero Maria: Concurs de construit castele din cupe de înghețată, cel mai înalt câștigă. (castel, desigur)

Coca-Cola: Bowling cu sticle de cola și bulgăre de zăpadă pe post de minge.

Profi: Concurs de “cărucioare de cumpărături-viteză” prin parcarea hotelului, cu jaloane din produse marcă proprie.

UniCredit Bank: masă de poker cu dealer, iar jetoanele să fie personalizate cu logo-ul băncii + concurs de Texas Holdem, cu premiu în bani.

Metropolitan Life: Concurs de rime/improvizație cu 4-5 cuvinte care reprezintă servicii de asigurare oferite.

Absolut: Concurs de cocktailuri pe bază de Absolut, pe echipe.

Fresh Corner by Mol: Provocarea de la 10:00 dimineața: Cine e ultimul în sală face cafea pentru toată lumea, în ziua respectivă.

Jameson: Concurs de cântat la sticle, cu țurțuri de gheață.

Tuborg: N-ar strica să vină Moșul cel albastru cu niște cadouri, la concursul de karaoke, unde putem cânta celebrul cântec din reclama Tuborg Christmas Brew.

British American Tabacco: Ca în fiecare iarnă, noi, fumătorii, avem o problemă cu frigul de afară, așa că niște încălzitoare și niște hostesse care să te mai ajute cu o brichetă ar fi excelente.

Skoda: Concurs de drifturi sau iar sunt prea îndrăzneț? :))


Iar dacă n-ați mai fost până acum ori vreți să reveniți, SMS Summer Camp va avea loc în perioada 20-23 iunie 2019, așa că notați-vă în calendar, vorbiți cu șeful să vă lase, aprobați-vă singuri bugetul și câteva zile departe de birou, și aveți încredere în mine că nu veți regreta. Dați un play mai jos, să vedeți câteva păreri despre cum a fost 2017:

Lasă un răspuns