Plătim toți idioții din banii noștri, de exemplu liftierii

Probabil ați văzut și voi prin newsfeed știrea cu monstrul de vertebrat, numit liftiera de la Spitalul Județean din Craiova.

Un tip, care împreună cu colegii săi ducea plase cu cadouri copiilor internați în secția de Oncologie de la Spitalul Județean de Urgență, a povestit, într-o postare pe Facebook, cum a fost întâmpinat de liftiera spitalului: „Mie ce mi-ați adus? Ce plasă îmi dați? (Noi…am zâmbit…crezând că este o gluma…și am tăcut..fâstâciți..) Liftiera însă insista: Haideți…nu îmi dați și mie o plasă? Ce..nu știți că de câte ori se vine aici cu cadouri…prima plasă se dă la liftieră?”

Dacă nu v-a pocnit un vas de nervi, am o întrebare pentru voi: DE CE LIFTUL MEU PLĂTIM OAMENI DEGEABA? Ca să apese pe buton? Să încaseze 2.000 de lei lunar DEGEABA? Păi sunt mii, zeci de mii de oameni care MUNCESC pe mai puțin, în țara asta unde nu e suficient că ne fură borfașii din politică, dar tot ei mai girează locuri de muncă pentru toți incompetenții, locuri de muncă ce nu ar trebui să existe!

N-avem bani pentru salarii decente ale medicilor, dar plătim LIFTIERE! Chiar, mai e vreo țară normală la cap unde există meseria de liftier?

Detalii despre știre aici și aici.

Lasă un răspuns