XIAOMI deschide primul magazin MI STORE din România, pe 20 aprilie 2019, la Mega Mall

Poate că pentru unii, XIAOMI înseamnă doar un producător de telefoane mobile cu Android, însă e ceva mai mult de atât. De exemplu, cei mai mulți prieteni de-ai mei, care au aspirator robot, au unul Xiaomi. Și cred că este device-ul pe care îl tot pândesc și analizez, căci tot mă bate gândul să-mi cumpăr unul curând. Eh, gând la gând cu bucurie, sâmbătă, pe 20 aprilie 2019, XIAOMI deschide primul magazin MI STORE din România, în Mega Mall.

 

Pe lângă aspiratorul Roborock-Vacuum Cleaner 2 Black care mi-a făcut mie cu ochiul, Mi Store va avea expuse și ultimele modele de smartphone Xiaomi, dispozitive inteligente pentru casă și gadgeturi inovative din zona de lifestyle (baterii externe, smartwatch-uri, căști, routere, amplificatoare Wi-Fi, periuțe de dinți electrice, action camera, cântare, scootere electrice, sisteme de stabilizare gimbal, camere de securitate, laptop-uri, brățări fitness, senzori smart, rucsacuri, cabluri, accesorii și multe altele).

 

 

Concept store-ul are o suprafață de 200 de mp, este localizat la nivelul –1 din Mega Mall București, iar investiția totală făcută de Black Tech Group în parteneriat cu Xiaomi este de 250.000 de euro. Mi Store Mega Mall este primul dintr-o serie de viitoare magazine ce urmează a fi deschise. (Black Tech Group este dealer autorizat Xiaomi în România)

Se pare că la deschidere vor fi și câteva activări mișto, primii 150 de MiFans și primii 200 de cumpărători vor beneficia de surprize, promoții și premii (marele premiu e un smartphone Mi Mix 3).

Mi Store se axează pe smartphone-urile Xiaomi, dispozitivele inteligente pentru casă “smarthome” și gadgeturi inovative din zona de lifestyle, iar curiozitatea mea este cât de repede și unde va fi deschis un al doilea magazin. Dar până atunci, dacă ești sâmbătă, 20 aprilie, în București, poate ne vedem la deschidere, după 14:00. (e și un event de Facebook aici)

Lasă un răspuns