Nike SNKRS este disponibil în România

Am mai scris pe blog despre sneakers, iar acum vin cu o veste bună pentru pasionații de pantofi sport, Nike SNKRS este disponibil și în România, de astăzi, 12 august 2019.

SNKRS este locul unde poți găsi cei mai mișto pantofi sport Nike, cu acces exclusiv la cele mai cool lansări, unele exclusive, chiar ale unor ediții limitate + poveștile din spate. Adică aici vor apărea cele mai cele perechi de Nike, în special cele premium (care sunt și cele mai vânate, gen cum am prins eu Nike Air Max 1 Master). Mai jos, câteva perechi de sneakers disponibile + câteva care urmează a fi lansate, iar apoi, descierea oficială și cum poate fi accesată platforma SNKRS by Nike.

Descrierea oficială Nike SNKRS app (care încă nu e disponibilă în App Store-ul de România, dar probabil mai durează câteva zile, să primească un update – până atunci, varianta website fiind cea disponibilă).

Acest articol are 3 comentarii

  1. Luca

    Salut. De ce nu pot instala aplicatia pe telefonul meu? Am un samsung a50. Imi scrie ca apliactiq nu e valabila in tara noastra. Merci

  2. Andrei

    am făcut o simulare , pun produsul în coș , dar după CHECKOUT se opreșteîn pagină albă

Lasă un răspuns