România are nevoie de modele pentru viitor. România are nevoie de copii educați.

Titlul articolului nu este doar o lozincă. Iar la acest lucru pune umărul Telekom, prin sprijinul oferit Teach for Romania, o organizație non-guvernamentală, care caută și pregătește oameni valoroși, cu sau fără experiență anterioară de predare, pentru a deveni profesori în învățământul de stat, pentru copiii din medii vulnerabile.

În perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019, pentru fiecare nou abonament pentru 24 de luni cu smartphone, Telekom direcționează 1 euro către programul Teach for Romania. Telekom oferă smartphone-uri la 0 euro, împreună cu abonamente cu minute naționale și net nelimitat și vouchere Blue Air în valoare de 100 de euro cadou. Smartphone-urile disponibile în promoție sunt: Samsung A10, Samsung A20e, Samsung A30s, Huawei Y6 2019, Huawei Psmart Z, Huawei P30 lite.

 

 

Pentru un tânăr în România de astăzi, educația, cunoștințele pe care le dobândește și mediul în care crește sunt cruciale pentru oportunitățile la care are acces mai departe. Calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani este determinantă pentru parcursul său ulterior în viață. Din păcate, rata abandonului școlar în România este mult mai mare decât media în UE, 17,4% vs 12,8%, dar asta se poate schimba.  Mai multe informații sunt disponibile pe teachforromania.org

 

 

 

Lasă un răspuns