Rituals Cosmetics livrează acum și în România

Hello, Buneștii aici, cei mai mari fani (români) Rituals ever. Am mai scris pe blog despre Rituals, despre faptul că ne-am dori un magazin și în România (nu doar colecții parțiale în Douglas sau Sephora)… și uite că după niște ani de zile, Rituals Cosmetics tocmai au anunțat că livrează și la noi.

 

Mă rog, livrau și înainte, însă doar produse care nu conțin lichide, alcool, nu sunt sub presiune, deci cam puține. Dar acum s-a dat liber la toate produsele, comenzile online de peste 30 de euro sunt livrate gratuit (prin UPS) și nu mai trebuie să mergem în city break-uri pentru a ne putea cumpăra una, alta, de la ei.

Au mai multe produse pentru femei (deh, clasic), dar și cele pentru bărbați sunt foarte mișto, de la geluri de duș, produse pentru ras și îngrijire după ras, antiperspirante, parfumuri (astea sunt foarte faine, dar nu prea persistă) și altele.

Dacă Diana e leșinată după gelurile lor de duș (tip spumă), bețișoare parfumate, produse cosmetice pentru păr, corp și ten, eu sunt cel care a cumpărat nșpe parfumuri pentru mașină și spray-uri parfumate pentru casă (+ câteva geluri de duș bărbătești).

Produsele nu sunt ieftine, dar nici foarte scumpe, însă calitatea e foarte bună, iar mirosul parfumurilor de mașină/casă este bestial, vorba Dianei “miroase a bogăție”. Odată cu anunțarea website-ului pentru România, au câteva geluri de duș tip spumă la reducere, de la 8,50 euro (preț standard), la 6,50 euro.

 

În plus, în funcție de valoarea coșului de cumpărături, primești de fiecare dată un cadou. De exemplu, acum (probabil la prima achiziție din România), la orice comandă sub 40 de euro, primești cadou un mini gel de duș (50 ml), pentru ea sau pentru el. Iar la cumpărături de minimum 40 de euro, primești cu Sleep set (pentru femei) – promoție valabilă și în magazinele fizice.

 

 

 

La cumpărături online de peste 80 de euro, primești cadou un parfum, la alegere, pentru femei/bărbați, de 10 ml.

 

 

 

Iar la cumpărături online de minimum 120 de euro, primești cadou o ditamai vaza cu bețișoare parfumate, în valoare de 45 de euro (cam tare!) – Orris Mimosa Fragrance Sticks

Nu, nu este un articol plătit, dar atât de mult ne plac nouă produsele Rituals. CSF!

PS: Nu ne asumăm faptul că veți rupe cardurile în două. Cu plăcere.

–> https://www.rituals.com/eng-ro/home <–

Acest articol are 8 comentarii

  1. David

    Confirm calitatea produselor de la Rituals. Super tari! Am primit cadou un set cu spumă de ras, gel de duș și șampon, am impresia. De atunci, mereu îmi iau din vacanțe geluri de duș sub formă de spumă. Mi se par geniale. Celelalte produse pentru casă nu le-am încercat, dar par interesante. Cred că voi sparge bani, acum că livrează și la noi. 🙂

    Also, vezi că există depozite pentru magazinele care nu expediază direct spre România. De exemplu, eshopwedrop, au prețuri bune(18-25 lei primul kilogram), pachete ajung mereu întregi.

  2. Marius

    Salutam Bunestii!

    O recomandare pentru parfumul de masina? Altfel, si noi suntem mari fani Rituals, cam de pe vremea cand am primit ceva cadou de la Rituals adus de rudele din Spania. Intre timp, ne-am bucurat si de niste prosoape dintr-o promotie la Mega!

    1. Ionut Bunescu

      Happy Buddha, Sakura, Samurai. În ordinea preferințelor. Hammam e puțin dubios.

    2. Marius

      Multumesc!

  3. mihaela

    BUNA! daca poti sa ma ajuti … Sunt din Ct si vreau sa fac o comanda la Rituals, dar zice ca nu livreaza la adresa setata de mine. cum pot sa fac comanda? multumesc frumos!

    1. Ionuț Bunescu

      Bună, Mihaela, probabil de când cu Coronavirus nu mai folosesc același tip de transport prin curier și au revenit la problema inițială, nu expediază recipiente sub presiune…

  4. Mihaela

    Salut! Ai idee daca vine la adresa de acasa sau trebuie ridicat de la sediu UPS? Site-ul lor are bifate ambele optiuni la livrare si nu pot debifa niciuna din ele… Merci!

    1. Ionut Bunescu

      Bună, cine acasă. Eu nu am avut niciodată opțiunea de ridicare de la sediul UPS. Doar că în România nu mai livrează nimic sub presiune sau cu alcool.

Lasă un răspuns