Momentan, Neversea și UNTOLD nu sunt amânate sau anulate, iar posesorii de bilete vor putea să le folosească la oricare dintre viitoarele 3 ediții

Postam, la începutul izolării, o fotografie pe Instagram în care ziceam “Stați acasă, nu de alta, dar chiar nu vreau să treacă vreun an fără UNTOLD”. Însă situația de acum este incertă și chiar dacă ne dorim, cu toții, să fie din nou bine, e prea devreme să știm ce ne rezervă viitorul, chiar și cel apropiat. Așă că cei de la Neversea și UNTOLD au decis să ofere posibilitatea folosirii tuturor abonamentelor și biletelor, achiziționate pentru edițiile din 2020, pentru oricare dintre următoarele 3 ediții ale respectivului festival, în parte.

Ceea ce e fain, majoritatea festivalurilor sau evenimentelor s-au amânat peste fix un an, unele peste câteva luni. Iar banii înapoi nu se prea pot da, nu toată lumea e Wimbledon, care să aibă asigurare de pandemie și nici clauzele de forță majoră nu se prea pot aplica. Sunt și eu pățit cu niște cazări și bilete de avion. În majoritatea cazurilor am primit vouchere valabile un an.

Așadar aplaud decizia de a-ți putea face upgrade gratuit biletelui/abonamentului Neversea sau UNTOLD, de la unul standard, la cel ANYTIME. Detalii oficiale, mai jos.

Iar eu sper să ne vedem sănătoși cât mai curând la toate festivalurile și evenimentele din lume… când vremurile ne vor permite. Until then, stay home & stay safe.

Ah, iar pe 1 Mai, pe ProTV și KissFM avem OverNight UNTOLD + canalele digitale UNTOLD.


Toți cei care au achizitionat deja un abonament, de orice fel, chiar și bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia în ANYTIME, care asigură accesul la una din următoarele 3 ediții de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv în acest an). Toate caracteristicile abonamentului inițial rămân aceleași, în continuare, iar termenul de schimbare în ANYTIME este valabil 10 zile, începând de astăzi, 27 aprilie 2020. Există două modalități de modificare:

· automată, din platforma de check-in

· manual, din site-urile www.untold.com și www.neversea.com

În plus, fiindcă știm că sunt oameni care au încredere în noi și continuă să cumpere abonamente la festivalurile noastre, tot începând de azi sunt disponibile la vânzare numai abonamente ANYTIME – General Access și VIP. Prețurile sunt următoarele:

· UNTOLD ANYTIME PASS General Access – 174 euro + taxe

· UNTOLD ANYTIME PASS VIP – 399 euro + taxe

· NEVERSEA ANYTIME PASS General Access – 136 euro + taxe

· NEVERSEA ANYTIME PASS VIP – 210 euro + taxe

Fanii festivalului pot găsi mai multe informații pe www.untold.com și www.neversea.com.

Echipa UNTOLD și Neversea continuă să creadă în magie și îndeamnă pe fiecare să continue această luptă, uniți. Puteți contribui și voi la a face bine, alături de echipa celor două festivaluri, prin platforma UNITED, lansată de UNTOLD și Neversea, în urmă cu câteva săptămâni.

Lasă un răspuns