0 Flares 0 Flares ×

Sper că nu v-ați relaxat prea tare și ați rămas acasă, în “mini vacanța” de 1 mai. Dacă ați văzut recomandările din săptămânile anterioare, The Phantom of The Opera și Love Never Dies, acum vă propun o piesă de teatru super interesantă, pusă în scena la National Theatre London, cu Benedict Cumberbatch și Jonny Lee Miller, care joacă pe rând rolurile de Frankenstein / Creature.

 

Noi, Buneștii, am urmărit varianta cu Benedict Cumberbatch as a Creature, iar după apoi am urmărit câteva minute, pe sărite, și varianta în care face schimb cu Jonny Lee Miller. O preferăm pe prima, Cumberbatch joacă într-un mare fel.

Piesa nu este recomandată copiilor sub 12 ani, are la bază romanul Frankenstein, scris de Mary Shelley în 1818, iar cele două reprezentații (filmate în 2011) sunt disponibile pe YouTube până pe 7 mai. Luați un pahar de vin și dați un play, izolarea ne-a adus conținut online pe care în mod normal nu l-am fi avut niciodată disponibil free, pe net. Ah, și dacă puteți, faceți și voi o donație, găsiți link în descrierea de pe YouTube.

 

 

 


Dă un like și-un share, mon cher!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *