Povestea mea, în 17 rânduri

Îmi place să respect și mă tot agăț de regula jurnalistică învățată în prima zi de facultate “maxim de informație, cu minim de cuvinte” astfel încât se pupă perfect cu puținul timp pe care îl am, de cele mai multe ori, destinat scrierii de articole. Acum a venit o provocare, de la băieții de la Proconsul, care împlinesc 17 ani, culmea, cam câți am și eu de prezență pe internet.

După 17 ani și un pic de net, mă gândesc cum, prin liceu (2001-2005), am trecut de la partea reală, la cea umană.. și cum am lăsat visele de mate-info și m-am apucat de scris pe unde puteam, de la revista liceului la ziarul local, ca mai apoi, în timpul facultății, să scriu și la ziare județene. Prin 2006, în primul an de facultate (și tot primul de conexiune de internet acasă) mi-am făcut primul blog, pe ablog.ro, pe care l-am mutat apoi pe blogspot.com, pentru a mă cadorisi de ziua mea, în 2010, cu domeniul propriu (bunescu.ro). Damn, fac 10 ani de blog, mai am puțin și schimb și prefixul vârstei biologice, și mă tot întreb cum trece timpul.

Trupa PROCONSUL aniversează anul acesta 17 ani de activitate, pe care îi vor sărbători sâmbătă, pe 7 mai, când au concert la Berăria H, alături de Alexandra Ușurelu, Adi Despot,
AMI, Ioan Gyuri Pascu, Alexandra Crăescu, Răzvan Simion + un invitat secret
.

Acum sunt curios, tu ce făceai acum 17 ani sau ce ai făcut, cum ai evoluat în această perioadă, desigur, dacă ai cel puțin 17 ani, dar conform cunoștințelor mele + cele ale din Analytics, nu tre să îmi fac griji în acest sens, despre voi, cititori simpatici care sunteți.

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns