Ultrascurte – 10 martie 2022

În articolul anterior îmi ceream scuze pentru că n-am prea mai scris pe blog, promițând să postez mai des. Era cu trei zile înainte de începerea războiului, subiect despre care am spus că nu prea voi posta pe blog, însă am făcut-o pe Facebook și Instagram. Între timp, pe lângă postări și donații, am strâns câteva ultrascurte despre subiectele recente.

Citește mai multUltrascurte – 10 martie 2022

Ultrascurte – 21 ianuarie 2022

    Damn, n-am mai adunat niște ultrascurte din decembrie 2020, dar acum aveam un subiect de articol, iar între timp am mai salvat câteva știri… și așa a ieșit de o selecție decentă: de la vaccinarea obligatorie din Austria, la deschiderea primului magazin Primark în România și de la Super Bowl LVI Halftime Show Trailer, la proiectul de lege AUR care vrea să elimine restricțiile pentru materialele pirotehnice (limita de deținere urcând la 100 kg, dacă tot bate Rusia la graniță, de ce nu?) și altele.

Citește mai multUltrascurte – 21 ianuarie 2022

Ultrascurtele din urmă

Update 19 februarie 2019 – Din păcate mă simt nevoit să renunț la Ultrascurtele zilnice, chiar și de pe pagina de Facebook. Probabil voi mai posta unele, din când în când, așa cum o făceam la început, dar fără o periodicitate anume, săptămânal sau ceva.
De azi, rubrica #ultrascurte se mută pe a mea pagină de FB, de luni până vineri, cu 10 fix știri, ca la începuturi.

Apăsați cu încredere butonul de See first sau Get notifications, ca să nu vă scape nimic, zic.

Link-urile vor fi postate în câmpul de comentarii.

Citește mai multUltrascurtele din urmă