1 iunie: zi de vot, zi de copil

Azi o să votez prima dată pentru primărie… neinteresant 😀 ! Tot Nicuţ iese [Curtea de Argeş]. Tot astăzi e 1 iunie. Ziua Copilului. Mi-aduc aminte când eram la grădiniţă şi eram taaaare încântat de punguliţa cu dulciuri primită. Ţin minte că o dată am primit două pungi :> Eram cel mai tare din parcare [ adică aveam cea mai mişto tricicletă :)) ]
Şi am ajuns acasă cu pungile aproape pline. Mama le-a pus undeva. Doar că a venit o vecinăăă, nu era singurăăă, era cu cele 2 fete ale ei! Şi mama [ ca tot românul ] le-a servit pe puradele cu bombonele, ciocolăţele etc. Dar frateee… mi le-au mâncat pe toate aproape… a mai rămas o ciocolată sau ceva de genul. Cred ca toată copilaria mea le-am urât pentru faza aia! Când am mai crescut, am ajuns la liceu, mai mare şi eu… mi-am adus aminte într-o zi în faţa blocului şi le-am întrebat pe cele 2 surori: Mai tineţi minte când eram noi mici de 1 iunie… că mi-aţi mâncat toate dulciurile?” Bineînţeles că raspunsul a fost NU, e omeneşte să uiţi, dar … tineţi minte „niciodata să nu iei dulciurile unui copil, te ţine minte toată viaţa :))”

PS: Simona, Lorena, o să fiţi într-una din conversaţiile aiurea din mijloacele de transport în comun atunci când voi fi bătrân şi o să mă bag în seama aiurea cu vreo babetă 😛 !

PS2: Am vrut ca la 00.00 să dau 2 mesaje cu LA MULŢI ANI. Două fete, desigur 😀 Însă cu una nu mai vorbesc deloc [nici nu prea am vorbit], iar cu cealaltă am o situaţie dificilă-specială şi am zis ca mai bine nu dau niciun sms.

Lasă un răspuns