Viața e ca fumul

La ora asta ar fi trebuit să dorm, de muuult. Dar i-am spus lui Meșter că particip la concursul său, și mă bucur că am promis pentru că m-am luat cu multe alte lucrușoare și poate că nu mai scriam. Dar cauza e una sensibilă, doi copilași având nevoie cu adevarăt de niște bănuți pentru a le fi bine. Ei sunt primii care au beneficiat de banner pe acest blog, merită! Mircea a spus așa:


Poate mulţi dintre voi ştiu deja că Echipa Bloggerilor, proaspăt câştigătoare a Cupei Agenţiilor la fotbal, a scos la licitaţie tricoul original al lui Cristi Chivu (semnat, cu ştampilă, cu toate actele în regulă). Pagina licitaţiei este AICI, toţi banii pe care îi strângem urmând să fie donaţi către doi copii care au nevoie de ajutorul nostru: Marian Teofan (#bebemarian pe Twitter) şi Selena Vlad (#helpselena pe Twitter).


Mircea pune la bătaie și două premii frumoase, tocmai pentru a încuraja scrierea unor astfel de posturi de promovare a licitației și a cauzelor celor doi micuți. Eu cred că tricoul lui Chivu va fi licitat la 2500 de lei. M-am gândit inițial la 1800, dar prefer să fiu optimist.

Acest articol are un comentariu

  1. Pingback: Meșter - CONCURS: La cât se opreşte licitaţia pentru tricoul lui Chivu?

Lasă un răspuns