Hit the road, Jack!

           Știam de acum două săptămâni ca va fi o mega petrecere în Fratelli, însă nu cunoșteam detalii și asta mă enerva la culme. Așteptarea a meritat, pentru că odată cu invitația la aniversarea sărbătoritului Jack, m-am lămurit. Nu credeam vreodată că voi vedea LIVE pe scenă artiști ca

SNAP, Technotronic, Joey B. Ellis, Haddaway, C&C Music Factory, Turbo B şi Coolio. Am 24 de ani, deci melodiile cunoscute ale artiștilor de mai sus le regăseam mai rar pe la Atomic, MTV, VH1 în copilăria mea, însă le auzeam în bâlciuri/parcuri de distracție de la mare unde răsunau boxele de la Prașutele dansatoare ori Lanțuri… ce vremuri.

 

     Și-am ajuns la conferința de presă din Fratelli Social Club [cel de vară] unde nu puteam să beau nicio gură de Jack Daniel’s pt că leșinam de râs. Era ca într-un late night show unde Coolio era moderatorul, iar ceilalți invitați. S-au făcut glume de mama lui Coolio, iar el a precizat că nu pleacă acasă fără două românce, că-s tare frumoase. VIDEO Exclusiv de la conferinta de presă + interpretare LIVE – Rhythm is a dancer

 

 

     După conferința de presă, unde am aflat că ziua domnului Jack Daniel se sărbătorește în fiecare an toata luna septembrie [detalii în primul clip de mai sus], ne-am mutat în Fratelli Studios [cel de iarnă] pentru petrecere. Am spus petrecere? Mega petrecere alături de oameni faini din online + cei din presă care, apropo, au primit invitația la eveniment pe o casetă audio cu spotul înregistrat, cât de tare! La intrare în club era o bancă pe care stătea o statuie #domnulJack. Erau, de asemenea, și un ciorchine de televizoare vechi pe care rulau videoclipuri din anii ‘90. Și ne-am apucat de petrecut, dansat, ciocnit șampanie cu sărbătoritul Hoinaru. Atmosfera a fost cam așa:

 

 

Neapărat de văzut interpretarea live a lui Coolio – Gangsta Paradise. Știu, nu se aude prea clar, Steve Jobs e de vină.

 

 

      După concert mi-am adus aminte că am văzut la intrare o ruletă și o masă de Blackjack, așa că am făcut rost de bani de la hostesse și m-am dus să îi pierd la jocurile de noroc. Am câștigat, totuși, un breloc, un pachet de cărți de joc și un tricou fain cu Jack Daniel’s.

 

 

      Una dintre cele mai tari petreceri, cred că cea mai tare din ultima vreme. Muțumirile se duc spre oamenii care trăiesc frumos și spre cei alături de care am petrecut, unii au și scris despre asta: Andra, Manafu, Ruxa, Hoinaru, Andu, Miruna, Toma, Raluxa.

La mulți ani, Jack, pentru cei 161 de ani de voie bună și consum responsabil!

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns