4 Flares 4 Flares ×

 

       Știm cu toții că în țărișoara noastră fotbalul e sport național, acolo sunt toți banii și toate femeile, dar nu despre asta vreau să vorbesc acum, ci despre box, despre Bute, despre cum unele lucruri nu se pot face decât în urma unor licitații, în urma implicării unor oameni de bine.

 

       Okazii.ro a scos la licitație perechea de mănuși cu care Lucian Bute și-a apărat la București titlul de campion mondial la categoria supermijlocie IBF pe 9 iulie în fața francezului Jean-Paul Mendy. În acest moment suma licitată a ajuns la 8100 de euro, dar sunt sigur că poate ajunge la una mai frumușică până pe 13 noiembrie ora 23.59. Banii vor ajunge la Box Club Bute care păstrează și în acest moment sediul în care pugilistul român și-a început activitatea în 1993. Clubul de Box are ca unică resursă de pregătire pentru sportivii săi o sală de 40 de metri pătrați în Căminul Cultural al comunei Pechea, județul Galați.

 

      PS: În știrea de mai jos de la ProTV antrenorul lui Bute spunea că se aștepta la 5000 de euro, eh, se pare că e de bine :)

 

Video furat de la David.


Dă un like și-un share, mon cher!

No Responses to “Let’s get ready to rumble”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Campaniile saptamanii 7-13 noiembrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro - [...] antreneaza acum niste posibili campioni. Licitatia a fost promovata de David Pripas, Alex Tunaru, Ionut Bunescu, Alin Pandaru, Cristian…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *