Recapitulare [ultima săptămână]

În provincie se dă startul la party de vineri, mai rar de joi, dar la capitală nu ai nevoie de o zi anume pentru că poți petrece luni la fel ca sâmbătă. Deci, să le luam pe rând.

  • Chambord s-a lansat oficial pe piața din România printr-o petrecere cu ștaif la care a fost invitat fiul președintelui francez, DJ Mosey [aka Pierre Sarkozy]. Tot dezmățul a avut loc la Fratelli Studios unde erau mai mulți SPP-iști decât barmani și ospătari. Lichiorul pare de femei așa, dar ne-a fost prezentată o combinație tare bună: gheață, Finlandia, Chambord și Cola, pfffa, zici că e sirop cocentrat cu un strop de alcool. Tunaru are mai multe detalii pentru că a ajuns mai devreme, eu aterizând ca vedetele direct de la birou ceva mai târziu.
  • S-a redeschis Vintage Pub din centrul vechi, mai mare, mai spațios, cu încă un bar, cu muzică live și la fel de multe șervețele aruncate :)) Am fost o mână de bloggerași la petrecere, fiind invitați de miss Edvigia, ya-ya și Delia care a improvizat după cum urmează [filmare via Olix]
  • Am ajuns și în Bellagio de două ori săptămâna aceasta [se vede că am avut concediu], unde miercuri erau foarte, foarte mulți copii, majori, dar copii și unde erau mai multe șervețele aruncate decât în Vintage. Miercuri și vineri au fost petreceri Travesti and Lesbian Night, vineri a cântat Correctăăăăr. Ce-mi place la Bellagio e că au o sonorizare bună pentru cât de mare e clubul, vinerea au bufet suedez, pișcotereală, știu, după câteva pahare intră la fix mai bine ca celebra shaorma de după club. Nu au entrance fee, dar asta aduce multă lume puțin dubioasă care după ora 3 se retrage la somn, somon, salam pe la Million Dollars ori Hanul Drumețului. PS Fetelor, cei de la Bellagio angajează!!!
  • Ultima trebuie să fie mai culturală decât cele cluburale anterioare, așă că dacă vă place de Johnny Depp mult mai pașnic decât în aventurile din Caraibe, e musai să vă duceți la “Jurnalul unui băutor de rom”. Nu e un film tipic celor ale lui Depp, dar mie mi-a plăcut evoluția jurnalistului pe care îl interpretează și au fost și câteva (puține) faze amuzante. Film lejer de seară, de mers cu jumătatea și niște popcorn.

Acest articol are un comentariu

  1. Loredana

    aia cu angajeaza de la mine stii:)):))

Lasă un răspuns