A fost Vocea României

        Trebuie să încep prin a mă umfla în pene (normal) așa că mai jos e ceea ce am scris pe Twitter la ora 19.00 exact când am intrat pentru ultima oară în Studiourile Media Pro pentru a vedea finala de la Vocea României.

       Chiar l-am întrebat pe Ștefan Stan dacă pot să îl filmez când îi adresez două întrebări pentru a le posta mai apoi pe Twitter, dar nu avea voie să facă declarații presei/bloggerilor înainte de live.    

         Toată lumea știe cine a câștigat (Ștefan Stan), cine a fost cel mai înjurat (Ștefan Stan), cine e cel mai dorit de femei (Ștefan Stan), cine are acum 100.000 de euro (Ștefan Stan). Știam că el va câștiga încă de acum câteva săptămâni, e (vorba aia) singurul care avea stofă de câștigător, singura voce a României care nu se va mulțumi doar cu premiul și de care vom mai auzi pe piața muzicală. Lumea l-a blamat că a emoționat publicul feminin cu pieptul decoltat (există stiliști care se ocupă de vestimentație, deci nu a fost alegerea lui), că a folosit povestea cu mama lui care nu îl susține pentru a avea “o cauză”… am citit pe Twitter că Ștefan ar fi câștigat pentru că Smiley, antrenorul său, este imaginea Cosmote în unele reclame – să mor de râs sau de plâns? Au spus-o și alții – românii NU știu să se bucure pentru ceilalți; ura, invidia, haterismul au atins cote incredibile. Mi-am adus aminte de niște vorbe conform cărora cei care te invidiază o fac pentru ce tu ai și ei nu. Bravo, Ștefan!

       Mie mi-ar fi plăcut să câștige Iuliana, asta gândeam până în emisiune, dar când am văzut cum a cântat Cristian Sanda, pfff, deși nu prea m-a impresionat până atunci, exact în finală am ajuns la concluzia că mi-ar fi plăcut ca el să ridice trofeul VR. Chircu, băiat bun și finuț, dar pe el nu-l vedeam ajuns în finală, nu spun că ar fi meritat mai mult Canaf, dar nu a fost pe placul meu.

 Acum, că s-a terminat pot să trag și eu niște concluzii:

    • Show-ul este impecabil, repetițiile încep undeva cu 10 ore înainte de LIVE, spun asta nu pentru a-i scuza pe concurenți pentru micile greșeli de interpretare sau pentru starea lor emotivă, nu spun asta pentru a o scuza pe Loredana care uneori vorbește prostioare, ci pentru a puncta încă o data profesionalismul celor de la PRO
    • Audiența a fost una lăudabilă, deși Vocea a fost pe locul doi pe segmentul orar în care s-a intersectat cu programul special de Crăciun de la Antena 1. Nae și Vasile au reușit să fure ceva din audiența PRO-ului cu aceleași glume de acum 22+ de ani. Dacă doriți să revedeți, gen.
    • Multă lume vorbea prin platou că Andra ar fi meritat un loc în juriu. Corect, dar de abia a devenit mămică și sigur de aceea nu a fost unul dintre cei patru de pe scaune. Roxana Ionescu a fost mai mult pe post de asistentă care arată bine, mulți au spus ca nu îi văd rostul. Mă rog, la cum arăta în sfertul de rochie de aseară se poate trece cu vederea intonația modestă cu care a citit mereu de pe prompter. Vladuț cel Feisbucuț – nu mi-a plăcut niciodată, cu șuviță, fără șuviță, cu tableta în mână de pe care nu sintetiza mai nimic de pe FB (da, sunt invidios, mi-ar fi plăcut să fiu în locul său cu atât mai mult cu cât nu a auzit nimeni nici de el până acum). Smiley e argeșean de-ai mei, se vede, sânge fierbinte și showman de excepție. Chiar mi-a plăcut piesa pe care i-a făcut-o lui Cătălin Dobre, spre deosbire de cele compuse de Moga care nu prea m-au impresionat. Brenciule, ai o nouă fiică, așa a zis Iuliana, îi ești ca un al doilea tată, te-a emoționat, n-ai mai plâns, dar pe 23 și 24 martie ai treabă cu ea.
    • Asta a fost, cel mai tare show de divertisment de la noi, cu mult peste Românii au talent care, apropo, revine cu sezonul doi din februarie. Ne vom revedea, la ProTV 🙂

Acest articol are 3 comentarii

  1. Florin Grozea

    Românii nu se bucură nici când pot să se bucure. Avem nevoie de mai multă relaxare, de mai puțină râcă.

  2. srn

    esti foarte slab…esti penibil, pupincurist raaau de tot si mai ales afon. devin cel mai mare fan al lui chircu tocmai din cauza surzilor care nu ii aud vocea. daca ii luam pe cei 4 finalisti si ii ducem la puff daddy la studio, singurul care va ramane acolo va fi DRAGOS CHIRCU. are tot ce ii trebuie, arata si bine la fatza(sunt barbat si imi plac doar femeile!) si canta tot. pe viitor incearca sa nu mai faci pe desteptul. faptul ca ai fi vrut sa fii in locul lui vladut, palmierul, e elocvent, ai vrea sa fii un bagator in seama pe la vreo emisiune. tu ai fi avut intonatie, nu ca tzatzoasa de roxana. pretene, roxana ionescu a fost adusa pt tzatzele ei, plus ca e si frumusica. asa ca nu mai conteaza daca citeste cu intonatie sau vorbeste plan, important e sa se vada ca roxana ionescu e mama natura…shut down!

Lasă un răspuns