Portofel smartphone

Am fost aseară la noul sediu ING unde m-am plimbat cu liftul. Când eram mai mic mă duceam la spitalul din municipiu (Curtea de Argeș) doar ca să mă plimb cu liftul. Evenimentul de aseară a avut loc la etajul 12, dar asta nu a putut opri grupul de bloggeri să se plimbe până la 15 și înapoi, mă rog, nu toată clădirea aparține grupul ING că nu mai plecam de acolo. Revenind la lucruri serioase, de astăzi este disponibilă în App Store și Android Market aplicația ING Home Bank.

Ce face aplicația? Scanează codul de bare al unei facturi, descifrează toate informațiile și tu trebuie doar să confirmi cu ajutorul token-ului din dotare. Repet, scoți telefonul, factura și token-ul ING, scanezi codul facturii cu ajutorul camerei smartphone-ului, te loghezi și confirmi cu ajutorul token-ului și asta-i tot. Adică maaai simplu decât Home Banking-ul din varianta desktop. M-am simțit un fel de casier de la Mega Image, bip, bip, am plătit două facturi în 2 minute, că și-așa tot mă văitam eu acum câteva zile de cozile de la punctele de încasare facturi, fie ele bănci, unități poștale sau pay-point-uri.

PS: NU, n-am cont ING, NU, nu e articol plătit, doar că nu poți să nu apreciezi când apare o astfel de aplicație care îți ușurează viață și îți economisește timpul liber. Voi scrie în curând și despre aplicația celor de la Speed Taxi care, de asemenea, simplifică viața utilizatorilor de smartfoane.

PS 2: Am întrebat cât m-ar costa să îmi fac un cont la ei, contul basic este gratis, home banking-ul costă 3 lei pe lună, iar pentru 4 lei lunar îți poți activa și alertă prin SMS pentru orice sumă mai mare de 200 de lei care intră sau iese din cont. Tare 🙂

Acest articol are 5 comentarii

  1. Denisa

    Am vrut să îmi instalez aplicaţia pe tabletă – Samsung Galaxy Tab de 7 – şi n-a mers. Cei de la ING mi-au dat link-ul direct al aplicaţiei din Android Market: aici e. Nu a mers nici aşa, dar poate îi ajută pe alţii, că-i destul de greu de găsit în Market, trebuie căutat „home bank”, fără ING, fără alte artificii. 😛

    1. Ionut Bunescu

      Aseara a functionat ok, ma rog, mai bine pe iOS :p E binevenit link-ul, multam. Tinand cont ca e prima zi, iti dai seama ca vor identifica problemele pe parcurs si le vor si remedia.

Lasă un răspuns