29 Flares 29 Flares ×

Eu încă mă mai gândesc la cum o să fac eu propunerea atunci când o fi să fie… s-o fac amuzant, tragic, cu muzică. Greu, dar și mai greu îmi e mie că tot ridic standardele prin virale de genul celui de mai jos – 200.000 de vizualizări în 24 de ore.

 


Dă un like și-un share, mon cher!

6 Responses to “O cer de nevastă–episodul 5”

 1. De ce tre sa fie viral neapărat? Nu ai putea să o ceri pur și simplu, când va fi momentul?

  0

  0
  • Nu am zis că o să și filmez cererea, doar că vreau să fie ceva! Nu un inel în paharul de șampanie sau o cerere pe afișajul de pe National Arena.

   0

   0
 2. Bunescule, nu stiu ce pui la cale dar presimt ceva spectaculos. Si daca tot iti pui inspiratia la treaba, ar fi pacat sa scape nefilmat! Macar asa, sa arati nepotilor ce bunic haios si mega-inspirat au, si ca-i asa din frageda pruncie! :)

  0

  0
 3. Eu zic sa fie cat mai simplu. Romantismul trece in timp. Dupa ani vei auzi chestii de genul „Iti mai aduci aminte ce romantic erai la inceput? Cum m-ai cerut tu in casatorie? Acum? In loc de flori si lumanari gasesc ciorapi prin casa…”
  Daca e simplu eviti situatia de mai sus ;)

  0

  0

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cerere in casatorie « Laura Driha - [...] lipseste inspiratia pentru marele moment, 5 cereri in casatorie foarte misto sunt contorizate la Ionut. [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *