O super campanie de la Poliția Rutieră Română

Când ai ieșit ultima oară la “o bere” în oraș? Ai zis doar o bere pentru că ești cu mașina, că ți-a fost lene să-ți mai dai fundul jos din ea. S-a întâmplat vreodată să bei doar acea O BERE? Serios? Dacă tu nu prea conduci, folosești mijloacele de transport în comun și/sau taxi-ul (ca mine, de altfel) sigur ai vreun prieten care bea doar o bere și apoi conduce până acasă, că doar nu l-o opri Poliția tocmai pe el.

Asta e singura grijă a celor care beau și apoi conduc, să nu fie opriți de Poliție, să nu li se ia permisul și cam atât. Mulți uită că sunt responsabi pentru vieți, nu doar pentru a lor, dar bocitoarele de mai jos au avut grijă să le reamintească pericolele la care se expun atunci când se urcă la volan cu grade în plus.

 

 

PS Campania antialcool la volan a apărut prin aprilie, dar n-a fost promovată pe mai nicăieri și nu-mi pot explica de ce. Tot respectul meu pentru idee, că premiu la Gala Societății Civile nu sunt în măsură să ofer.

Acest articol are 5 comentarii

  1. Laurentiu Buica

    Nu a fost promovată pe nicăieri pentru că e un ghost, special făcut pentru a merge la Cannes. A apărut la câteva zile după ispravă un articol în Ring despre asta și pe la câteva televiziuni.

    Eu am pus video-ul pe facebook undeva la începutul lunii mai și apoi scris Mariciu ceva despre el, dar mai mult de atât nu prea s-a sesizat nimeni.

      1. aHUIBAN

        S-a vorbit, putin! A fost video-ul si pe site-urile de stiri, si la televiziunile de stiri, si la ProTv la stirile de la 19:00 cu A.E. – acum o luna si ceva.

Lasă un răspuns