13 Flares 13 Flares ×

V-am spus cât de fain a fost anul trecut, la prima ediție de Sensation România, nu? Eu deja nu mai am stare, când mă gândesc la faptul că au mai rămas doar 18 zile până la meeega petrecerea de la Romexpo. Am piele de găină la puterea Andra și sunt tare nerăbdător să văd cum va fi show-ul de data aceasta. Să tragem, deci, aer în piept, să ne înarmăm cu răbdare și să revedem pe scurt cum va începe line-up-ul din acest an de la Sensation White.

Ca mai peste tot în lume, petrecerile Sensation îl au în deschidere pe Alb ca zăpada aka Mr. White încă din 2009. Pe bilete este trecută ora 22:00 ca punct temporal de începere a event-ului, așa că pentru cei mai leneși sau care se gândesc specific românesc “lasă, bă, că eu mă duc mai târziu, ca vedetele” am ceva de zis: Show-ul de început și set-ul lui DJ Mr. White NU sunt de ratat, sunt un must have, vorba aia! Anul trecut a fost cam așa:

 

 

După cum ziceam mai sus, mai sunt mai puțin de trei săptămâni până la Sensation România 2013 Source of Light, timp berechet să vă cumpărați bilete și pentru a vă achiziționa obligatoriile haine albe. Iar dacă sunteți în dubii, aruncați o privire pe line-up-ul pregătit pentru 6 aprilie, la Romexpo. Mai jos, două clipuri de la UTV despre ce înseamnă fenomenul Sensation în România + filmări de la event-ul de anul trecut:

 

 

 

MR. WHITE
Întruchiparea spiritului Sensation și gazda evenimentului, Mr. White știe cel mai bine cum sa seteze groove-ul. Cu subtile influențe house și tehno, Mr. White dă tonul la orice eveniment Sensation și creeaza vibe-ul perfect. De doi ani încoace, Mr. White călătorește alături de Sensation în jurul lumii în turneu, câștigând astfel experiență la nivel mondial. Omul în alb te va face cu siguranță să dansezi!

 

SENSATION Source Of Light este produs de către ID&T, organizat în România de către EVENTS, partener media ProFM și sponsor HEINEKEN.


Dă un like și-un share, mon cher!

No Responses to “Mr. White vine din nou la Sensation România”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Esti gata pentru Sensation: The Source of Light? « Andra Zaharia - [...] aduce şi un line-up asezonat cu DJi pentru toate gusturile: Mr White (pe care îl ştie mai bine Bunescu),…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *