Kumfu la Divertiland

După cinci ani de stat în București am ajuns și eu la un parc acvatic din capitală. Avea să fie a doua mea experiență cu tobogane și frica de dinainte de a închide ochii și de a mă lăsa dus în jos, purtat de apă și viteză-n freză. Divertiland este locul unde, pentru măcar o zi de weekend, te poți dezlipi de asflatul încins și te poți răcori cu un pahar la bar sau cu un colac pe cap.

Alături de Pandutzu, Dăscălescu și Vlad Dulea, am luat la trântă aproape toate toboganele și valurile din dotare, iar ce a ieșit se poate vedea ceva mai jos.

Deși mi-a fost puțin frică înainte de a mă arunca în primul tobogan, după ce am ajuns bine jos, nimeni nu mă mai oprea și aveam o sete de adernalină de parcă eram decupat dintr-un film cu adolescenți rebeli. Pentru fete sau pentru cei care vor să stea liniștiți, există Lazy River, unde te pui într-un colac și te lași dus de val, numa’ să n-adormi la soare și să te trezești bronzat ca racul.

Cea mai mare atracție mi s-a părut, totuși, piscina cu valuri unde se face surfing. Mă rog, unde unii ca mine încearcă să facă surfing, că de la a vrea până la a reuși, e cale lungă și multă apă de înghițit.

Pe scurt, despre Divertiland:

  • Capacitate de 3600 de persoane
  • Parcare gratuită de 850 de locuri
  • Prețuri între 40 și 80 de lei (detalii aici)
  • Mai multe informații despre Divertiland pe Facebook și pe Site

 

video de la Vlad.Dulea.ro

 

        

Lasă un răspuns