50 de lei pentru un sărut

Acum fix o lună scriam despre Ce face românul pentru 400 de lei, eh, acum a apărut episodul doi al băieților de la Boașe, în care provocarea e ca un tip de pe stradă să pupe “pe gură” cât mai multe tipe. Fiecare sărut furat = 50 de lei.

 

Acest articol are 9 comentarii

  1. Haotik

    Mi se pare de prost gust ce face tipul asta, sincer.

  2. Revo

    Dacă-mi venea prietena acasă şi-mi spunea că a încercat s-o sărute unu’ cu forţa, îl găseam şi îl băteam cu uşa de la lift până nu mai săruta decât maidanezi tot restul vieţii. Dacă mai şi apărea pe Youtube, ăla era.

    Partea tristă e că îl cunosc oarecum pe tip. A fost prietenul unei prietene. A trecut şi la Românii au talent, e dornic de afirmare, ce să mai. Nu ştiu de ce am impresia că nu a fost ales tocmai de ăştia de fac clipul.

  3. Diana

    Bine, tu, Revo! 😀

  4. Valy

    Gretos, penibil si de prost gust. Incearca si ei ceva ca afara, doar ca ce merge afara nu merge aici si de multe ori o da in penibil. Plus ca abordarea lui e gaunoasa tare, daca avea o altfel de abordare poate ar fi avut o sansa…

    Vorba celui de mai sus ca daca l-as prinde ca abordeaza asa pe vre-o cunoscuta de a mea si aia se plange, il prind si il bat de se c** pe el si il pun sa imi pupe si talpile ca sa nu mai ramana nesarutat.

    1. Ionut Bunescu

      Revo are dreptate, treaba e regizată, iar românul face multe că*aturi pentru vizibilitate/notorietate. Eh, nu oricine poate fi precum Vitaly (Youtuber) plus că da, nici abordarea e ok şi nici oamenii din RO nu sunt la fel.

  5. Haotik

    Doar ca exemplu de abordare. Te duceai si luai un buchet mare de flori, si incercai sa obti un sarut pe o floare, Investesti si iti scoti dupa aceea investitia cu profit. Dadeai 50 de lei pe un buchet si gaseai sigur fete care sa aprecieze gestul.

    Iarasi le putea spune sincer ca obtine 50 de lei daca se lasa sarutate. Asta si cu floarea garanta succesul clar.

  6. irina

    nu e mare diferenta de abordare intre tipul asta si tiganii care se baga in seama …

  7. Adrian

    Incearca sa pupe unele fete care nu is de el
    Cum sa incerci sa pupi o fata la care abia ajungi sa-i saruti tălpile picioarelor?

Lasă un răspuns