0 Flares 0 Flares ×

Nu, nu e un Papă și nici vreun manelist de la Caransebeș, ci un stand-uper american de origine chiliană care a ajuns cunoscut (la noi) prin câteva clipuri de pe Youtube, preferatele mele fiind Mexican music și Little Tortilla Boy, însă Pablo Francisco este apreciat și pentru ușurința cu care imită voci celebre, de la Arnold Schwarzenegger la Christopher Walken ori chiar Don LaFontaine (cea mai cunsocută voce de trailer).

Când am auzit că vine în România, am cam făcut ochii mari, iar cum ieri a fost ziua mea, am avut parte de multe surprize, printre care și un cadou de la minunata mea Diana: bilet la spectacolul de luni, 4 noiembrie, de la Sala Palatului. Încă zâmbesc și acum, cred că deja îmi pregătesc fălcile pentru râs. Ah, Teo va fi în warm-up la stand-up (în deschidere adică). Bilete încă mai sunt pe myticket.ro, de la 125 la 260 de lei.

 

 

 


Dă un like și-un share, mon cher!

No Responses to “Pablo Francisco la București (4 noiembrie 2013)”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Kumfu la Pablo Francisco – Live and Kickin’ Tour | bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu - […] fost aseară la Sala Palatului, să-l văd live pe bătrânul Pablo Francisco, după cum anunțasem acum câteva zile. Cu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *