Concurs: O invitație dublă la Guardians of the Galaxy

Pentru că ador filmele Marvel și filmele apar destul de rar, astfel că le aștept cu sufletul popcorn-ul la gură, nu pot să mă bucur singur de apariția în cinematografe a filmului Gardienii Galaxiei, așa că am un concurs pentru voi!

Dacă ați văzut trailer-ul, atunci probabil că ați remarcat coloana sonoră puțin vintage, așa. E vorba de Awesome Mix Vol.1 (Disponibil pe iTunes și Amazon) ce reunește hit-uri ale anilor ‘70. Exact de o melodie din acei ani am nevoie de la tine! Spune-mi ce melodie a anilor ‘70 ai vedea inclusă pe o compilație Awesome și random.org va alege un fericit câștigător al unei inviații duble la Cinema City la Gardienii Galaxiei!

  • Invitația dublă este oferită de către Cineforum și este valabilă în săptămâna de după premieră (11-14 august 2014), de luni până joi, doar la proiecţiile Cinema City din SUN Plaza din Bucureşti sau la Cinema City din ţară: lista acelor cinematografe este aici http://www.cinemacity.ro/cinemas
  • Filmul „Gardienii Galaxiei” de la Marvel este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 8 august 2014, fiind proiectat în format 2D, 3D şi IMAX 3D.
  • Aștept comentariile voastre cu propunerile de piese șaptezeciste până vineri, 8 august, ora 20:00.

 

 

 

 

 

Felicitări, Maria, atât pentru recomandare cât și pentru că ești câștigătoare. Verifică-ți mail-ul, te rog.

Acest articol are 5 comentarii

  1. Tanasa Ancuta

    Boston – More than a feeling

  2. Vlad-Mihai Patrascoiu

    Blue Oyster Cult – Don’t Fear the Reaper

Lasă un răspuns