7 Flares 7 Flares ×

Pentru că ador filmele Marvel și filmele apar destul de rar, astfel că le aștept cu sufletul popcorn-ul la gură, nu pot să mă bucur singur de apariția în cinematografe a filmului Gardienii Galaxiei, așa că am un concurs pentru voi!

Dacă ați văzut trailer-ul, atunci probabil că ați remarcat coloana sonoră puțin vintage, așa. E vorba de Awesome Mix Vol.1 (Disponibil pe iTunes și Amazon) ce reunește hit-uri ale anilor ‘70. Exact de o melodie din acei ani am nevoie de la tine! Spune-mi ce melodie a anilor ‘70 ai vedea inclusă pe o compilație Awesome și random.org va alege un fericit câștigător al unei inviații duble la Cinema City la Gardienii Galaxiei!

 • Invitația dublă este oferită de către Cineforum și este valabilă în săptămâna de după premieră (11-14 august 2014), de luni până joi, doar la proiecţiile Cinema City din SUN Plaza din Bucureşti sau la Cinema City din ţară: lista acelor cinematografe este aici http://www.cinemacity.ro/cinemas
 • Filmul „Gardienii Galaxiei” de la Marvel este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 8 august 2014, fiind proiectat în format 2D, 3D şi IMAX 3D.
 • Aștept comentariile voastre cu propunerile de piese șaptezeciste până vineri, 8 august, ora 20:00.

 

 

 

 

 

Felicitări, Maria, atât pentru recomandare cât și pentru că ești câștigătoare. Verifică-ți mail-ul, te rog.


Dă un like și-un share, mon cher!

5 Responses to “Concurs: O invitație dublă la Guardians of the Galaxy”

 1. Tanasa Ancuta says:

  Boston – More than a feeling

  0

  0
 2. Vlad-Mihai Patrascoiu says:

  Blue Oyster Cult – Don’t Fear the Reaper

  0

  0
 3. ACDC este esentialul anilor ’70. ACDC – TNT

  https://www.youtube.com/watch?v=aOmM7j8c3bo

  0

  0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *