Kumfu la Deborah De Luca @ Casa Presei Libere 26.09.2014 Bucharest (video)

Până acum câteva luni, când am văzut niște clipuri faine cu DJița italiancă, habar n-aveam de existența ei. Eh, tipe faine (care să mixeze) mai sunt, dar Deborah pune chiar bine rău. Nu mai fusesem de ceva timp la o clubăreală de genul și parcă deja am îmbătrânit, media de vârstă fiind bine sub 25 de ani. Mi-a plăcut că erau mulți jandarmi prin zonă, bodyguards la fel, atmosferă decentă, atât timp cât te simțeai bine cu gașca ta.

Datorită lui Cosmin de la Alltimeclubbing mi-am tras și un selfie cu simpatica Deborah De Luca (33 de ani). Se vede că are sânge latin (*cough* și silicoane *cough*), a mixat la fel de bine precum arată și, după două ore, pot să declar cu mâna în aer că a fost cea mai reușită clubăreală de anul acesta.

 

 

 

Mai jos, trei clipuri filmate de mine cu telefonul + patru clipuri filmate profi de către organizatori (Alltimeclubbing).

PS: Papen, a meritat, mi-a foarte plăcut!

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol are 6 comentarii

  1. Papa

    Mă bucur că ți-a plăcut. Aș spune doar că e bună, la mixat evident. 🙂
    Ps: încă se mai poartă ochelari de soare pe beznă? 🙂

    1. Ionut Bunescu

      Poate au oamenii de ascuns niște ochi sparți ori sunt doar copii ce vor să iasă în evidență. N-o să dispară trend-ul ăsta nicidoată.

  2. klubbingman

    Am fost sambata seara la party-ul de la Timsioara unde a fost invitata. Nu m-a impresionat deloc. Mai mult mi-au placut cei de la Just2. Baieti talentati.

    1. Ionut Bunescu

      Băieții au pus mai agresiv, poate de aia, mie mi-a plăcut tipa, iar la noi a fost Eftimie în warm-up, care a băgat și el bine, relaxat, dar bine.

    2. Catalin

      Baietii erau de fapt Luca M + unul dintre baietii de la JUST2 (la JUST2 sunt 2 baieti, dar nu a venit decat unul dintre ei)

  3. Andy

    Toate ca toate, dar Deborah nu pune muzica la fel de bine precum arata, asta daca nu cumva te-a fermecat si brusc ai devenit surd si totul se bazeaza doar pe ce vezi (ca ai de vazut destule ce-i drept). Din punctul meu de vedere un EPIC FAIL main event-ul pt tam-tam-ul care s-a facut. Noroc cu LucaM si JUST2 care au salvat gustul amar lasat de Deborah.Eu vorbesc strict muzical, restul pt mine in domeniul asta conteaza mai putin.Ca de obicei, AllTimeClubbing fail la sonorizare :))))

Lasă un răspuns