Cărți de vizită cu NFC

Poate ați auzit de MOO, poate la ei v-ați făcut și voi cărți de vizită gratuite direct din profilul de Facebook, acum câțiva ani. Cei de la Moo.com fac cărți de vizită faine și le expediază, apoi, prin poștă. Eu încă mai am câteva din cele două comenzi date la ei. Acum am primit un newsletter în care MOO anunță posibilitatea personalizării cărților de vizită cu chip-uri NFC.

Prețurile nu sunt mici, dar îți poți personaliza chip-urile cu ce vrei tu, link de website, download de aplicație, link spre o rețea de social media, link spre hartă/anumită locație ș.a. Mi se par super geeko-mișto, mai puțin partea în care, să spunem, i-ai oferi o carte de vizită unei persoane de deține un smartphone ce nu poate citi NFC.

 

 

 

20 cards
€35,99

(€29,99 ex. VAT)

40 cards
€71,98

(€59,98 ex. VAT)

60 cards
€107,96

(€89,97 ex. VAT)

80 cards
€143,95

(€119,96 ex. VAT)

MOO.com

Acest articol are 2 comentarii

  1. Revo

    Tu realizezi că trebuie să iei fiecare bucată la mână şi să-i dai un tag, nu? Plus că sunt scumpe. Eu dau 15$ pe 40 de tag-uri nfc.

    Dar da, ideea nu e rea, când o să termin cărţile actuale cu QR code, mă bate gândul să-mi fac câteva bucăţi aşa.

  2. Claudiu

    Mi se pare super tare ca îți poți împrospăta datele înscrise pe chip de câte ori vrei. Se mai întâmplă ca între timp să schimbi adresa, datele de contact, structura link-urilor cazuri în care situația este salvată de această tehnologie.

Lasă un răspuns