Haterii au nevoie de o îmbrățișare. Și de un premiu.

De fix un an și o lună de zile, mă ocup de social media la Altex, iar de curând, de când echipa de online s-a mărit și schimbat puțin, am început să facem treabă din ce în ce mai bună. Pe lângă micile ironii de Black Friday (foto 1, foto 2), video-urile de Black Friday (video 1, video 2) sau urările de Crăciun cu #FieCa (video), astăzi am făcut o nouă năzbâtie.

În urma unui concurs, pe care l-am avut pe pagina de Facebook Altex, unde am oferit o mașină de spălat fanului care uploadează cel mai inedit “selfie cu Altex”, au apărut clasicele comentarii: cum am ales noi acea fotografie, cine vine cu un lighean cu rufe într-un magazin Altex etc.

Culmea, chiar am fost încântați că cineva a spart tiparele și a pus mâna pe lighean, luat trei haine și s-a dus într-un magazin Altex, ba chiar am aflat că a cerut voie angajaților din magazin să-și facă selfie-ul. Efortul Ilincăi a fost răsplătit cu un premiu valoros, asigurându-ne astfel că nu mai e nevoie să spele rufele în lighean.

Iar unui hater mic, i-am oferit un premiu, dar și un selfie personalizat după dorința sa: un selfie cu o vacă lângă un mixer. Personal, m-am și amuzat, că nu-i prea venea să creadă că vorbim serios.

 

E perioada în care trebuie să fim mai buni, chiar și cu cei care nu ne iubesc prea tare. Sărbători fericite tuturor și xoxo colegilor din echipa de online Altex.

Acest articol are 2 comentarii

  1. Coco Moll

    Altex… locul unde reclamele nu devin realitate! Poti uita linistit de sloganul: de 2x diferenta. Nu e decât o minciună. Nu imi trebuiau acei ~15 lei, imi trebuia corectitudinea.

Lasă un răspuns