De prin cinema [4] – Me Before You

După o destul de lungă perioadă în care nu mai văzusem un film la cinema, am avut ocazia să fugim de la muncă direct la avanpremiera filmului Me Before You (Înainte să te cunosc). Citisem despre el în urmă cu mai mult timp, știam la ce să mă aștept, o comedie romantică având drept protagoniști actori foarte cunoscuți și îndrăgiți: Emilia Clarke (Prima pe numele ei, regină a Meereenului, regină a Andalilor, oh wait! o știți sigur din Game Of Thrones), Sam Claflin (Finnick din Hunger Games) și mai marele tată al tuturor timpurilor, Charles Dance (Tywin Lanninster, Game Of Thrones).

Filmul are la bază cartea cu același nume, autoarea Jojo Moyes fiind și scenarista din spatele ecranizării. Avem ocazia să vedem de data aceasta o altă Emilia (Lou), una veselă și zăpăcită, foarte vorbăreață și impulsivă, fără prea multe planuri pentru viitor, care se află în situația dificilă de a-și întreține familia, moment în care îl întâlnește pe Sam (Will), un tânar iubitor de sporturi extreme, care suferise un accident în urma căruia a ramas paralizat.

Oare va reuși Lou să îl facă pe Will să zâmbească din nou? Veți vedea cu siguranță în film. Eu spun doar atât: Emilia atinge un nou nivel al actoriei, sincer, cred că pune în scenă un personaj mai bun decât cel din carte și asta sper să mi se confirme după ce o voi citi, când va ateriza și la noi în țară. Pentru fani, autoarea a plusat cu un volum nou, After You, conținând continuarea poveștii din Me Before You.

Las trailer-ul mai jos, filmul a intrat în cinema de vineri, 01 iulie + bilete aici.      

Lasă un răspuns