De prin cinema [6] – Ice Age: Collision Course

O oarecare zi de sâmbătă. Ora 10:15. Am intrat în mall și este o liniște mormântală; aproape că aud aerul condiționat răcorindu-mă. Ajung la casa de bilete, am venit la avanpremiera celui mai recent film din seria Ice Age: Collision Course (Epoca de Gheață: Ploaie de meteoriți). Toată liniștea a trecut, mă întâmpină o mulțime de copii care râd, plâng, sar, dansează și țipă. Parcă îmi vine și mie să sar ca ei, că la fel am așteptat și eu, cu entuziasm, revederea cu personajele noastre dragi: Scrat, Sid, Manny și Diego. Ah, și Buck!

Al doilea gând al meu s-a îndreptat la faptul că filmul va fi dublat în română, având în vedere că urmau să fie aproape numai copii în sală. Bleah! Urăsc filmele dublate! Dar, am martori, vocile actorilor români mi-au înșelat așteptările, ba chiar n-am simțit mari diferențe! (mulțumiri actorilor: Andreea Bibiri, Adriana Trandafir, Constantin Bărbulescu, Adina Lucaciu, Cristian Simion și chiar tuturor care nu sunt menționați aici,ei au făcut aşa o treabă bună).

Well, Peaches a crescut, ba chiar o curtează un fecior, vă închipuiți ce fețe-fețe face Manny, cum își dă ochii peste cap; Diego a cunoscut-o pe tigroaica vieții lui încă din filmul trecut, iar Sid… Sid mai că iese la date-uri cu el însuși. 🙂

Scrat reușește cumva să alinieze planetele și să-și petreacă majoritatea timpului cu ghinda lui preferată, creând și un pic de bucluc, cum altfel?

Sfârșitul erei glaciare bate la ușă, o ploaie de meteoriți și o profeție amenință animalele, cum că se apropie extincția lor. Buck se alătură găștii noastre, dar mai apar și alte personaje noi: SPOILER!! lamalamalamalamalamalamalamalama!

Atenție! Acest film cu siguranță nu e recomandat doar copiilor, așa că vă invit cu drag să savurați al cincilea film Ice Age, care intră pe marile ecrane de vineri, 15 iulie. Bilete puteți găsi aici.

Lasă un răspuns