Aleluia, Report Facebook Fake news story e disponibil în România!

Pentru articole de genul celui de pe fluierul.ro – unde sunt numit Blogger Progresist Internaționalist, plătit să fac propagandă și să scot lumea la protest – există acum opțiunea de a raporta către Facebook ca Fake news story. Nici nu speram să fie implementată așa repede și la noi, de abia ce devenise disponibilă în Franța, zilele trecute. Spor la raportat!

1

2

3

4

5

Acest articol are 31 comentarii

  1. Jess

    Folosesc optiunea de cateva zile, in special pentru articolele alternativenews. Bafta! 🙂

  2. H

    Poate au contat protestele din ultima perioada.

    1. Leo

      Nu prea cred… Doar așa s-a nimerit

    2. DuckFragnea

      E de o lună cel puțin…

  3. gheorghe

    Suuper . Deci cand Gigi24 TV va spune ca sunt 200.000 de ciocoflenderi in piata victoriei, voi putea folosi optiunea fake/bullsh*it news.

    1. Cristina

      Cand mai anunta Digi24 asta, te invitam in piata sa te convingi singur 😉

      1. Gabriel Tudoran

        NEICA GHEORHE CAUTA PAGINA LUI DRAGNEA PONTA SAU TOC,CIOLANU AICI NOI SUNTEM LA CLASA 1….

    2. popescu

      sau cand o sa anunte cineva despre tine ca ai ajuns la IQ de doua cifre

    3. Livia Boicu

      Sau poți merge sa ii numeri, sa te asiguri!

  4. gheorghe

    Wooow, moooama, cat de spirituali sunteti.
    Pacat ca nu va pricepeti la matematica.
    Cum draq incap 200.000 de oameni in 37.000 mp.? In doua trei straturi? Asta daca luam in calcul si spatiile moarte, stalpi etc. Si strazile adiacente …
    P.S. Un mp e cam cat un lift de bloc obisnuit.
    So. Do the math.
    Pam pam
    Va pup

    1. popescu

      sa stii ca aveam si eu dubii si dupa ce am facut calculele si cu ajutorul antena 3 am ajuns la concluzia ca defapt au fost vreo 200 de persoane in piata, si probabil unii dintre ei au stat la numaratoare de mai multe ori, cum au facut si cand au votat impotriva lu domnu’ ponta in diaspora

    2. Lucian

      Dar, de dragul curiozitatii, ai fost in Piata Victoriei? Daca nu, nu mai fi sigur de presupunerile matematice… Asa e romanul: „Au fost X oameni, pentru o Romanie mai buna”… n-are cum, a fost prea frig, a fost prea cald, a fost marti si nu mergea nimeni martea, etc. Orice, numai sa nu fi de acord. Ca asa e romanul. Si daca romanul este in rahat, mai degraba e huiduit decat ajutat. Ca asa e romanul. N-a fost nimeni in Piata Victoriei… Pacat ma, ca vi se spala creierul putin cate putin si nici macar nu realizati

    3. Lucian

      Măi Gheo, intră 6 persoane pe 1 mp, așadar matematicianule, 37.000 x 6 = 222.000 persoane

  5. gheorghe

    Ah, ai facut calculele dupa info de la tv ?
    Super. Asta spune multe.
    Exista ceva numit google maps area calculator.
    Mai mult de 85.000-90.000 nu intra nici daca ii agati pe stalpii de pe strazile adiacente, in doua straturi.
    Hai ca te pup.

    1. popescu

      am banuit ca esti prea prost ca sa intelegi sarcasmul dar am zis sa iti dau o sansa…

  6. gheorghe

    Sa desenezi pe jos un mp.
    Sa va puneti haine groase si pancarte/telefoane in maini. Si sa vedeti cati incap.
    S-a facut experimentul. Cam 1,8 persoane

    1. Irina

      am fost acolo. la ora 21.15 mi-a luat 15 minute sa ies din mijlocul pietei. iti garantez. erau 5-6 persoane/m2. Iar aglomeratia depasea cu mult limitele Pietei Victoriei. Terminati cu televiziunile astea patronate de oameni certati cu legea. De ce refuzati bunul simt al logicii?

      1. Raluca

        Ei, de ce? De lene.. Pentru ca e mai simplu sa ii lase pe altii sa gandeasca pentru ei decat sa isi puna mintea la contributie, cei care o mai au si pe aia.

      2. Alex

        Și Gheorghe a fost acolo, măsura piața din satelit, cu google maps cu de alea… Făcea meditații la matematică celor care nu știau câți sunt în piață, ehe, vremuri grele… Oamenii stăteau unii peste alții, 6 pe un spațiu în care nu încăpeau decât 1,8. Ce mai măi, nu se pot compara luzării din mulțime cu ăștia care „do the math”.

    2. Bog

      Concertele se calculeaza la aproximativ 4 oameni pe metru patrat, iti spun sigur fiindca am organizat, desi cateodata sunt chiar si 8 cand e inghesuiala mare. Deci din start ar fi aprox 150.000 de oameni in Piata Victoriei, iar daca te uiti pe poze, o sa vezi ca puhoiul de oameni intra si in strazile adiacente, nu au incaput toti in piata. Deci foarte probabil sa fie 200.000.

      Imi pare rau ca ti-am spulberat argumentele impotriva manifestatiei…

      1. Bogdan

        Voi vreți libertatea presei ca să abuzați de ea, unde-i libertatea de exprimare? Ce faceți voi are un iz de nazism, adevărul e NUMAI la voi, la tefeliști. Păi dacă e s-o pe față ar cam trebuii să stați cu spatele după decizia CCR de azi. După toate sofismele și incitarea la ură din zilele astea se pare s-a făcut doar cu FEIC NIUZURI din presa secu (ne spune decizia CCR cu privire la OUG13). Probabil vor trebuie închise peste 70% din site-uri de știri secu (hoitnews, adevarul, RL și alte oficine) + o serie de conturi ale unor pseudo-vedete de feisbuc care l-a rândul lor au mâncat cachi de câteva săptămâni încoace, bazânduse pe FEIC NIUZURI. P.S : FEIC NIUZU de la FLUIERUL unde e? Observ că doar a prezentat orgasmul intelectual a lui Sasone din Parlamentul României. so, cum facem?

  7. Richard

    Un primul rand NU are nici o relevanta numarul exact de oameni ci mesajul! Dar ca sa iti raspund si la problema ta cu ariile, matale NU iei in calcul si fluxul, dar si faptul ca eu spre exemplu am reprezentat 400%. Adica inca 4 persoane care nu au putut din motive de sanatate sau munca sa se afle in acel moment acolo. Lumea a venit si a plecat, putini au stat mai mult de 2 ore. Mai mult timp nu pierd cu tine deoarece se vede ca tu stii una si buna. Doi copii numarau o bila si au gresit numaratoarea.

  8. Dan

    Suuuper, acum putem bloca Haznaua 3 si Buĺlshit RTV…

  9. Votantul

    Ionut,cine sunt baietii cu fluierul ?Nu cumva din vechi tovarasi de lupta a lui Ilici ?

  10. Remus

    Ba matematicianule… esti atat de sclipitor incat sa faci tu niste calcule dar iti e greu sa dai cel mai banal search pe google ca sa vezi exact cat inseamna asta.
    Poftim exemplu – https://www.quora.com/How-many-people-fit-1-square-meter

    „If everyone is standing

    The average foot length is around 25 cm, and using the shoulder width as an estimate, this means 0.11 square meter per person. So you can have (theoretically) 9 people to fit 1 square meter. As a side note, in Hong Kong, the corporation that runs the train system uses an indication of 4 people per square meter to be crowded. So, for 9 people per square meter? Probably only in theory.”

  11. Matache Macelaru-Furculisione

    Bai dar ati gasit armele alea de distrugere in masa in Iraq?
    Sau le mai cautati inca impreuna cu Zuckerberg?
    Dar daca zic ca Basescu al vostru si decoratorul lui Liiceanu e un derbedeu borfas, asta e true news sau fake news?

Lasă un răspuns