Cel mai păcat e că am ajuns să ne învrăjbim între noi

Este foarte trist ce s-a întâmplat ieri, fix în fața Guvernului, unde sunt proteste de peste 300 de zile. E păcat ca bătrânul și tânărul s-au lovit reciproc și cel mai păcat e că am ajuns să ne învrăjbim între noi, în timp ce EI distrug țara în continuare și ne râd în barbă.

Probabil ați văzut filmările, dacă nu, le găsiți mai jos. De la ce a plecat? De la ideea duamnei primar Firea, de a organiza un alt târg de colinde, de Crăciun, fix în Piața Victoriei, unde până și premierul Mihai Tudose a considerat că “decizia nu este cea mai inspirată, el motivând că, în primul rând, oamenii nu au pe unde să traverseze şi, în plus, este o decizie care se interpretează, dat fiind că acolo au loc proteste.

Trecând peste scandalul cu artiștii care ar fi trebuit să concerteze acolo, peste achizițiile publice făcute “pe fugă” (interpretați cum doriți), unele cu atribuire directă, Firea și PSD au reușit să dezbine românii, din nou, ba chiar ajungându-se la violențe, motiv numai bun de a putea folosi forța în viitoarele proteste, din păcate.

 

Foto: Andrei Popescu

 

Să nu uităm, ieșim și protestăm împotriva legilor justiției, legilor fiscale (+ ROBOR-ul care tot crește), dar și a sistemului ticălos prin care actuala guvernare a ajuns să-și bată joc de noi și de sănătatea noastră, în ultimul hal: la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon” doctorii au efectuat o cezariană cu anestezic folosit în stomatologie, xilină, mai exact, din cauza lipsei de materiale, în timp ce milioane de lei sunt folosite pentru statui, panseluțe, borduri, zeci de târguri de Crăciun, sau suplimentarea fondurilor pentru Catedrala Neamului. Neam de hoți.

 

 

 

Lasă un răspuns