#PanamaDance, fenomenul

Poate ați văzut și voi pe neți, poate nu, dar vă lămuresc eu acu’. Îl știți pe Matteo, nu? Fostul iubit al Deliei, care mai apare și el vara cu câte-o piesă, un clip cu tipe sumar îmbrăcate, cât să prindă ceva apariții la TV, câteva săptămâni la radio și niște concerte prin țară. Poate mai știți și piesa Panama… da, aia din 2013. Eh, tocmai a devenit mare hit după ce, în Tailanda, a apărut Panama Dance. Cum? Cam așa:

La sfârșitul lui septembrie 2017, au început să apară clipuri scurte, de 15 secunde, pe o aplicație chinezească (DouYou), cu tailandezi care dansau pe ritmuri de PANAMAtteo. Iar când influencerii din Tailanda au văzut că e loc de future trend, s-au băgat și ei și astfel a explodat fenomenul, prin octombrie. Prin urmare, clipul melodiei originale a primit milioane de vizualizări noi, crescând de la 8 milioane, la vreo 45, azi.

Între timp, în joc au intrat și actori, artiști și alte vedete din Tailanda, iar mai apoi #PanamaDance a cucerit și China, astfel câ piesa lui Matteo a ajuns în topul celor mai căutate piese pe Shazam, chiar și astăzi este pe locul al treilea.

Matteo a reacționat, și el, printr-un comentariu lăsat pe YouTube, la a sa piesă:

Yaw guys! I can’t understand a thing you are writting here, but I am glad that you like my song. 🙏🏼 Btw the #panamadance is so great!🔝 I’m thinking about making it also. We’ll keep the touch.

Și acum, milioane de vizualizări ale colajelor cu #PanamaDance:

Tu ce zici?

Acest articol are un comentariu

  1. Leo

    We got ourselves a new low, man…

Lasă un răspuns