6 branduri pe care mi le doresc în România

De vreo doi ani, de când zburăm mai des, am ajuns să ne cumpărăm mai multe haine și cosmetice de afară, decât din țară. Au fost cazuri în care, deși aveam două trollere mari, am mai cumpărat unul de mână, că nu mai aveam unde să băgăm hainele pe care cu greu le-am cărat până în camera de hotel :)). Numai că, vorbind cu Diana în ultimul city break, parcă ne-ar plăcea să găsim unele branduri și la noi în țară, în magazine proprii, nu doar câteva produse, pe la diverși comercianți.

 

Așadar și prin urmare, lista este următoarea, în ordinea alfabetică:

 

 

ABERCROMBIE & FITCH

Culmea, marketing-ul foarte sexualizat nu a făcut să prindă doar la target-ul dorit, de 18-22 de ani, mai nou chiar l-au mărit la 18-25. Aiurea, le poartă și bărbați de peste 40 de ani, chiar am câțiva amici care sunt mai fani decât mine.
A&F este un brand american pe care eu îl apreciez și ale cărui magazine le vânez peste tot pe unde am ocazia. Mă rog, sper la niște reduceri, altfel prețurile sunt măricele, în general. Dar din State mi-am luat tricouri la preț chiar fain. Ah, și niște boxeri (care au fost mai scumpi decât concurența CK, de exemplu). Au și parfumuri mișto, care se găsesc și la noi, din fericire. Recomand Fierce și First Instinct.

 

APPLE

În septembrie, când am fost în săptăluna de miere (în Barcelona), ne-am suprapus fix peste data lansării Apple Watch Series 3, prin urmare ne-am făcut precomandă și le-am ridicat fix în prima zi, în care a început comercializarea, gândindu-ne că va ajunge mai târziu și mai scump, în România. N-a fost așa, dar oricum, un Apple Store ar fi minunat și la noi, atât pentru lansări, pentru Apple Care, pentru service și pentru produsele expuse și prezente în magazin, pe care nu le găsești decât online, acum, la noi.

 

 

LEFTIES

Face parte din grupul INDITEX (alături de Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Berskha, Stradivarius, Oysho și Uterqüe). Lefties a fost, inițial, un outlet pentru produsele Zara, numele brandului venind de la “leftovers”. Asta se întâmpla prin 1993, însă acum a devenit brand de sine stătător, cu magazine în Spania, Mexic, Portugalia, Qatar, Arabia Saudită și Rusia. Magazinele și hainele seamănă foarte mult cu stilul Zara, doar că prețurile sunt mult mai mici, iar la reduceri am văzut cămăși și la 6-7 euro (în Barcelona).

 

 

PRIMARK

Prima dată când am intrat în Primark, în Londra, am plecat cu două pungi mari și un troller (cumpărat cu 10 lire, tot din magazin). Nu au branduri cunoscute, ci doar proprii sau unele cu licențe celebre (Marvel, DC, Disney etc), însă au cele mai mici prețuri, comparate cu concurența, H&M, C&A, Lefties, Zara ș.a. De aici îți poți lua haine de casă, pijamale, lenjerii de pat, perne, papuci, șosete, lumânări și chiar unele tricouri, jeanși, cardigane ori sacouri ok, bune de purtat în afara casei. Culmea, deși sunt mai peste tot, prin Europa, prețurile diferă, în Barcelona sunt prețurile mai mari decât în Londra, iar în România tot n-au ajuns. Încă.

 

 

RITUALS

Noi, #buneștii, avem câteva branduri pe care le iubim tare mult (brand love, alea-alea). Pe lângă Apple, JBL și LG, Rituals ne-a cucerit în ultimii doi ani. A început cu un gel de duș spumă, Diana cu o cremă de corp, apoi am ajuns să cumpărăm aproape orice de la ei: geluri de duș, ulei de duș, șampon, spumă de ras, fragrance sticks, car fragrance (este wow), prosoape + scrub + geanta din promoția de la Mega Image (de vara trecută) și multe altele. Desigur, unele produse le găsim pe bestvalue.eu, am mai scris deja, însă majoritatea nu există nicăieri în România. Așadar, Rituals, hai mai repede!

 

 

 

VICTORIA’S SECRET

Aici e aceeași poveste ca la Abercrombie & Fitch, prețurile din Europa sunt mult mai mari decât cele din SUA, dar ata ete, Diana tot își cumpără mereu ceva de la ei, se știe. Prin urmare și-așa deci, nu am zis Agent Provocateur, unde unele produse costă cât un iPhone X sau chiar mai mult, ci doar VS – astfel soțiile, iubitele, amantele vor fi mai fercite, iar bărbații vor răsufla mai ușurați, când sunt în căutarea unui cadou.

Desigur, acestea sunt doar șase branduri alese de noi, dar chiar vă rugăm să completați și voi, în comentarii, cu altele (la fel de faine) pe care vi le-ați dori în România.

Acest articol are 7 comentarii

  1. Sandra G

    Citisem la un moment dat ca s-a facut un studiu de piata si Primark nu ar avea vanzari foarte mari in Romania. Si eu ii astept cu nerabdare, poate in cativa ani mai dau o sansa pietei din Ro. Pe lista mea sunt mai mult branduri de cosmetice, insa Diana stie ce zic :D.

    – Tarte Cosmetics
    – Zoeva
    – Laura Mercier
    – Illamasqua
    – Stila Cosmetics
    – Tata Harper pe skin care
    – Marc Jacobs

  2. Mike

    Off-topic poate, știe cineva de ce GAP a scos România de pe lista de tari unde libreaza?

  3. Ioana

    Ultima mea indragostire la prima vedere e cu Uniqlo. E foarte comunist ça si filosofie, adica au putine modele in multe culori, dar din materiale si materii faine si de calitate si la pret de Zara.

    1. Ionut Bunescu

      Corect, când purta Djokovic Uniqlo, mă uitam și eu lung, dar acum a sărit în barca Lacoste. :))

Lasă un răspuns