CONCURS: Câștigă două abonamente la Neversea Festival 2018

Probabil ați văzut că vă țin la curent cu tot ce mișcă legat de NEVERSEA, așa că m-am gândit să vă și mulțumesc pentru că sunteți alături de mine, pe blog, pe Facebook, pe Instagram, Twitter și nu numai. Drept urmare, am pentru voi două abonamente la cel mai tare festival de la mare.

Treaba e simplă și stă cam așa:

  • îmi dai Follow pe Instagram, aici, dacă nu ai făcut-o deja
  • dai Follow, tot pe Insta, contului Neversea
  • îmi comentezi aici, pe blog, cu artistul/trupa/band-ul pentru care vrei să vii musai la Neversea, iar la câmpul Website (după Name și Email) îmi lași link-ul către profilul tău de Instagram. Link-ul complet, te rog, adică așa: http://instagram.com/ionutbunescu
  • Luni seara, pe 2 iulie, aleg random, unul dintre comentariile de pe blog. Dacă treci testul (adică verificarea de Follow pe Insta, către conturile @ionutbunescu și @neverseafestival) îți voi trimite pe mail cele două abonamente, în format pdf (deci lasă-mi o adresă validă, în câmpul dedicat)
  • Asta-i tot, baftă și ne vebem pe plajă!

 

 

PS Pe Collective Online găsiți kit-urile de festival CONVERSE X NEVERSEA, iar aici, toate produsele.

Acest articol are 142 comentarii

    1. Ionut Bunescu

      Salutare, Alexandra,

      Nu trebuie să pui link-ul profilului meu de Instagram, ci al tău. 🙂

  1. Badea Mădălina

    Ar fi cel tare lucru din studenție să am o experiență pe muzica celor de la The Script, pe care am ascultat-o în liceu. Și aș vrea să am ocazia să cânt „I’m an albatraoz” a lui AronChupa la malul mării și, poate, să pot simți pe pielea mea momentele din videoclipul „More than you know” de la Axwell ingrosso.

  2. Cristina Tone

    Alan Walker

  3. Aqua Ra

    Armin, Steve Aoki, Hardwell… Nu ma pot decide la unul singur ❤️

  4. Gabriela Birsan

    ARMIN VAN BUUREN, baby! Pentru c-a trecut mult timp de cand l-am vazut ultima data live. Si pentru ca my first love was trance music. Si daca tot se aduna in acelasi loc si AME, YOKOO si o gramada de alti artisti misto, n-ar fi frumos sa ii ratez nici pe ei.

  5. Niculae Alexandra

    Armin van Bureen♥️

  6. Cristi

    Studiu de caz: Armin
    Dupa 2 „sezoane” de untold, chiar as vrea sa il vad la Neversea.

    Bonus track: Aoki

  7. Larisa Lupusoru

    The Script

  8. Ene

    Armin van Buren@@@@@@@@

  9. Cîrlan Cristina

    Aş vrea să îi ascult pe toți! Dar în principiu pe The Script, Steve Aoki, Armin van Buuren, Scooter, El Mundo. Fiecare face atmosfera si are muzica buna

  10. Silvia Haram

    Needless to say – The Script!! ❤️ Cine nu vrea sa asculte The man who can’t be moved ?!

  11. Loredana Hamza

    Armin Van Buuren

  12. Alina Udrea

    Tujamo

    *also pls pick me* ❤️ Anul trecut Neversea a fost cea mai tare experienta din viata mea anul asta n am avut acelasi noroc, asa ca incerc sa castig orice concurs posibil sa pot sa ma intorc sa retraiesc toate amintirile frumoase. Sper sa castig as fi foarte recunoscatoare.

  13. Goganau Andreea Iulia

    Steve Aoki

  14. Alexa

    O sa fiu sincera,nu folosesc Instagram(imi prind urechile) aproape ca nu stiu cine esti,sa-mi fie cu iertare (am auzit de la un prieten de tine) ,dar am intrat dupa 2 ani pe Insta doar ca sa dau like :)))Recunosc,vreau biletele ,de ce sa fiu ipocrita . Asadar ,trupa prefera ? Axwell Ingrosso !!!!!(locul 2 adjudecat The Script,ca o completare ). Bafta la toti !

  15. Alexandra Voinea

    As vrea sa pot merge la Neversea cu cea mai buna prietena a mea si am vrea sa vedem The Script! ❤️

Lasă un răspuns