CONCURS: Am un FIFA19 pt PS4, îl vrei?

UPDATE: Felicitări, Alexandru Crișan, te rog să-ți verifici mail-ul, ai un cod digital de FIFA19 pentru PlayStation 4. Mulțumesc tuturor pentru participare, nu fugiți nicăieri, mai facem concursuri.

 

 

Înainte de a vă spune ce trebuie să faceți pentru a câștiga una bucată FIFA19 (licență digitală), trebuie să vă spun că jocul este #creatinRomania și am pentru voi câteva informații interesante:

  • FIFA 19 este dezvoltat de doar două studiouri din lume, EA România și EA Vancouver, aceasta fiind cea mai nouă ediție a celei mai populare francize de jocuri video creată în țara noastră
  • FIFA 19 aduce numeroase noutăți, printre care și mult-așteptatele UEFA Champions League, Europa League și Supercupa Europei, acum recreate autentic în joc
  • Această ediție va include și finalul spectaculos al poveștii lui Alex Hunter în The Journey: Champions, a treia și ultima etapă din povestea personajului
  • FIFA 19 aduce multiple funcționalități noi, iar special pentru fanii români, jocul include noul echipament și noul blazon ale echipei naționale de fotbal a României, precum și trei noi fotbaliști români recreați autentic în joc – Florin Andone, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu.
  • Jucătorii se vor putea bucura în FIFA 19 atât de modurile de joc consacrate, cât și de unele noi, foarte anticipate de împătimiți. Totul începe cu introducerea celor 3 competiții UEFA – Liga Campionilor, Europa League și Supercupa Europei – în cadrul cărora jucătorii vor putea să se lupte pentru trofeele mult râvnite, din fazele grupelor până în finale.
  • În gameplay au fost introduse o serie de inovații precum noul sistem Active Touch, care permite un control superior al mingii și al jucătorilor, mai multă fluiditate și o evoluție în ceea ce privește trăsăturile de personalitate ale jucătorilor. Printre noile funcționalități ale FIFA 19 se numără și noile Dynamic Tactics – un sistem complet reimaginat care facilitează personalizarea tacticilor de joc și ale lotului de jucători, noile 50/50 Battles – pentru un plus de robustețe fizică și un control cât mai rafinat în cazul disputelor pentru balon, funcția Timed Finishing – care influențează lovirea balonului în funcție de aptitudinile utilizatorului, și tehnologia Real Player Motion – care continuă să accentueze trăsăturile de personalitate ale jucătorilor cu animații realiste și autentice. Tehnologia Frostbite, utilizată în joc și care reprezintă o parte importantă din activitatea echipei EA România, asigură o calitate ridicată și o fidelitate vizuală care rescrie standardul în rândul jocurilor video sportive.
  • De asemenea, coloana sonoră a FIFA 19 impresionează prin intermediul celor 43 de piese muzicale provenind din 16 țări diferite. La caracterul unic al experienței muzicale internaționale au contribuit artiști ca Childish Gambino, Gorillaz, Logic, Jacob Banks și LSD (Labring, Sia & Diplo), printre alții. Mai mult de atât, capitolul final al The Journey a primit un moment muzical unic, prin intermediul câtorva zeci de muzicieni de orchestră celebri, sub baghetele lui Hans Zimmer, cel care a creat coloanele sonore unor filme ca Gladiatorul, Trilogia The Dark Knight sau The Lion King, și Lorne Balfe, care a semnat coloanele sonore pentru Pacific Rim Uprising sau Misiune Imposibilă – Fallout, printre altele.


Ce trebuie să faci pentru a câștiga licența digitală de FIFA 19 pentru Play Station 4:

  • îmi dai Follow pe Instagram, aici, dacă nu ai făcut-o deja (@ionutbunescu)
  • îmi comentezi aici, pe blog care este cel mai bun scor al tău, într-un meci de FIFA, și cu ce echipă ai reușit performanța
  • la câmpul Website (după Name și Email) îmi lași link-ul către profilul tău de Instagram. Link-ul complet, te rog, adică așa: http://instagram.com/ionutbunescu (dar cu contul tău, desigur)
  • Luni seara, pe  8 octombrie, aleg random, unul dintre comentariile de pe blog. Dacă treci testul (adică verificarea de Follow pe Insta, către contul meu @ionutbunescu) îți voi trimite pe mail codul licenței (deci lasă-mi o adresă validă, în câmpul dedicat de la comentariu, de pe blog)
  • Asta-i tot, baftă!

 

Acest articol are 76 comentarii

  1. Răzvan Palea

    8-2 cu Liverpool

  2. Raducu

    Jucam FIFA18 cu Real Madrid vs un prieten bun care chiar stie sa joace si am reusit sa fac 3-3 cu el.
    De departe cel mai bun scor obtinut de mine

  3. Alex

    3-0 Chelsea vs ManUnited cu un prieten care mă bătea de fiecare dată. Sweet revenge

  4. Radu U.

    10-1 cu Liverpool

  5. Codrut Vlad

    Online in FUT 18: 9-2 cu o echipa formata 90% din jucatori de la Real Madrid

  6. Miruna

    Man United vs Bayern 2-1 ! my lucky day 🙂

  7. Lucian

    Victorii de răsunet n-am prea avut, 3-0,4-0 cu Barcelona prin campionatul Spaniei. Dar înfrângeri, oh da, 0-17,1-23 🙂

  8. Andreea Nita

    Hmm, cand jucam cu prietenul meu nu am avut neaparat victorii, dar infrangeri au fost, mereu :)) insaaa cand jucam la kick off am castigat cel mai mult cu 4-1 si jucam cu Juventus, fifa 18

  9. Vasile Uruioc

    5-1,Juventus, mi-aș dori jocul pentru a putea juca cu fratele meu care este plecat în străinătate, este singurul lucru care ma face sa îl simt lângă mine chiar dacă adevărul e doar 3000km❤️

  10. Huiban Razvan

    9-8 cu Chelsea impotriva fratelui meu, ultimul gol dat in prelungiri 🙂

  11. Gheorghe Cristina

    Uhmmm, sper ca a vazut si el postul lui Bunescu ca sa il pot face de ras, caci l-am batut pe prietenul meu cu 5-2 la fifa 18, cred iar eu jucam cu Real si el cu Dortmund

  12. Dragos

    19-1 și jucam cu Real Madrid și aș vrea să știu dacă pot să dau menționat într-un fel sau altul în comentarii persoanei care a mâncat bătaie :)))

  13. Botea David Nicolae

    Am batut leicester cu 3-2 eu fiind cu west ham după un meci IN-CRE-DI-BI-L Am fost condus cu 1-0 apoi am egalat la 1 dar dinou am fost condus cu 1-2 dar dinou am avut forta de a egala si am facut 2_2 iar in minutul 88 am avut un penalty si l-am transformat cu mari emoții!!

  14. Ploee Pan

    13-1 Real vs Barcelona, dar cea mai frumoasa victorie a fost 6-5 împotriva unui prieten pe care îl credeam invincibil.

  15. Stefan

    Ași dori acest joc pt ca nu am nici-un joc

  16. George

    11-1 LA GALAXy

  17. Alex

    7-1 intr o cariera cu Napoli impotriva lui Udinese

  18. Bardos Adam

    6-2 Bayern- Juventus, cu un prieten, cu portar pe Legendar ⚽️❤️

  19. TZACANEL

    9-1 cu Manchester United. Si asta cand nu prea aveam chef de joc si ma grabeam sa-l termin.

  20. Tudor

    Cel mai bun scor din Fifa din cate tin mine ar fi chiar din Fifa 18 intr un meci din manager mode , cu FC Lens am reusit sa intorc un scor de 4-1 dupa pauza impotriva lui Everton ( 4-5 scor final )

  21. Neagoe Bogdan

    7-1 într un meci Manchester united vs Chelsea, golul lui Chelsea l am și distribuit pe Facebook fiind genial:))

  22. Laurențiu

    10-1 Manchester united

  23. Stanciu Catalin

    Un 5 – 6 ,a fost un meci care il tin minte si joc fifa de ceva vreme ,pentru ca echipele au fost Ungaria (5) Romania (6) care a fost foarte spectacolos cu rasturnari de scoruri.

  24. Ciubotaru Rares

    Man Utd – 6-3

  25. Ionuț Călin

    9-1 Andrelecht cu Charleroi
    4 goluri cu Stanciu

  26. Cristi

    Am jucat cu Juventus
    Cel mai bun scor al meu fiind 6-0 , am jucat cu Arsenal

  27. Crisan Alexandru

    Un 8-5 Fifa World Cup 2006, cu un prieten,eu cu Italia el cu Franta, la pauza el conducea cu 5-2

  28. Mircea

    5-1 cu Bayern München

  29. Tutuianu razvan

    3-1 la world class , prima mea victorie la nivelu asta , am jucat un clasic : west ham – milwall . 3 goluri cu Payet 🙂

  30. DObra Marius

    Cel mai bun scor a fost 11-1 intr-un meci online Real Madrid vs PSG la fifa 18

  31. DObra Marius

    Cel mai bun scor l-am inregistrat la fifa 18. 11 la 1 Real Madrid vs PSG

  32. Loredana Raduica

    Am jucat cu Barcelona când încă îl avea pe Pedro, iar cel mai bun scor a fost 1-0 în mediul de amatori (doar acolo m-a lăsat soțul) :))

Lasă un răspuns