0 Flares 0 Flares ×

Ca în fiecare an, după Social Media Summit București, Revista BIZ publică anuarul Digital Report. Așa că îmi face o deosebită onoare să mă mândesc cu faptul că mă regăsesc și anul acesta, cu bunescu.ro, printre 50 cele mai influente bloguri generaliste în 2018.

Promit să mă țin sus și tare, iar în 2020 (a se citi douăzeci-douăzeci) voi fi din nou în Digital Report. Mai jos vă las două poze făcute pe fugă, iar Digital Report 2019, în format PDF, poate fi comandat aici.


DIGITAL REPORT 2019 – 50 cele mai influente bloguri generaliste în 2018
(lista alfabetică)

Listă alfabetică (după numele blogului), pe baza unei cercetări BIZ și Zelist Monitor. Perioada analizată: 1 ianuarie – 31 decembrie 2018. Au fost incluse bloguri cu minimum cinci postări într-un interval de un an și cu cel puțin trei articole publicate în ultimele trei luni ale perioadei analizate.


Dă un like și-un share, mon cher!

4 Responses to “50 cele mai influente bloguri generaliste în 2018”

 1. Eu nu? Am avut materiale, un interviu preluat de Cotidianul :(

  0

  0
 2. ptiu ptiu să nu te deochi :))) te-am scuipat delicat bre :)))

  0

  0
 3. Stiam ca am scor bun (si la SEO, dar si la trafic), iar tot anul 2018 cred ca am fost in top 100 ZeList. Da’, cine stie, poate am mai mult noroc sa fiu in lista de anul viitor :D.

  1

  0

Trackbacks/Pingbacks

 1. criserb.com influent și în 2018 - […] mare surprindere, recunosc, am aflat de la Bunescu că încă mai sunt în topul 50 cele mai influente bloguri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *