Cum să obții 3.000 de followers pe Instagram în 10 minute

Dacă tot e “vreme” de stat în casă, ce să faci, mănânci din proviziile găsite prin magazine, te speli des pe mâini (și nu numai) și bagi un serial, te uiți la TV, citești o carte, muncești de acasă, cam ce poți face într-o seară de vineri. Iar dacă vrei să împuști 3.000 de followers în mai puțin de un sfert de oră, există o rețetă simplă.

Te duci la Românii au talent, iar când te prezinți, după ce-ți spui numele, îndemni telespectatorii să-ți dea follow pe Instagram. E vorba de Adrian Petrache, care a mai vrut să spună ceva de “Facebook-ul lui”, iar apoi a băgat contul de Instagram într-o discuție dintr-un interviu devenit viral, când se bucura (exaziat fiind) că a luat bacul, fiind primul membru al familiei sale care a reușit această performanță.

Dacă între timp a reușit să adune 5829 de followers, în momentul în care a menționat ID-ul său de Instagram, la Românii au talent, a reușit să strângă peste 3.000 de noi urmăritori în 10 minute. Acum, după s-a încheiat ediția emisunii de astăzi, are 9.230 de followers, iar ce trebuie să nu uităm e că TV-ul încă e sus și cu greu va cădea de acolo.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns