Metroul – „Loc de socializare”

La rubrica „Ma enerveaza” trebuia sa scriu de muuult articolul asta, dar ciuciu timp… desi mai mult e de vina lipsa PC-ului la Bucuresti.

Disper la metrou cand:

– Vad persoane care stationeaza pe partea stanga a scarilor rulante [ de fapt… idiot e doar primul, restul formeaza coada in spatele lui]

– Vad oameni care urca in metrou inainte sa dea prioritate celor care coboara [nesimtiti]

– Vad pe cineva care asculta muzica la telefon pe difuzor… are un iProst.. adica un SonyEricsson… deja am inceput sa am o scarba imensa la telefoanele astea. Daca nu asculta la difuzor, sigur asculta „in blana” la casti… nu stiu ce intelege el/ea din muzica aia pt ca eu o aud gâjâind de la 5 metri distanta.

– Vad pe cate-unul beat care vrea sa mearga cu metroul. Cand zic beat zic din ala de pica de pe picioare. Era acum o luna unul praf.. a dat cu pumnul intr-un metrou din asta nou si a facut tandari portiunea dintre geam si usa… [e ceva de genul un parbriz negru]

– Vad pe unii care miros a ciorba … asa ii zic eu mirosului de transiratie retransiprata… [cam asa aduce cu iz de ciorba]

Lista o poti continua tu, lasand un comment:

Acest articol are 5 comentarii

  1. Nico

    eee…nu mai stiu cum e cu metroul de vreo 3 luni 😛

  2. Anonymous

    intreaba pe cineva care are un iProst daca o sa coboare la prima 😀 va raspunde tipand „DA!”, cat sa auda intregul vagon ca el coboara la prima. Ai auzit, DA?

  3. bunnybear

    CERSATORIII….ce ne-am face fara ei :d….vazusem intr-o zi pe o proaspata mamica ce avea pruncul de mana si isi canta melodia dar avea un nokia 33 sau 3410 de gat:))..dar cereasa sa puna o paine pe masa :))

  4. Observatorii florilor

    mai e ceva….cand vede ca e plin….se urca si el si nu se mai inchid usile…si mai e una…cei care merg o SINGURA statie (gen Nicolae Grigorescu-Dristor, sau Unirii-Universitate).inteleg ca e mai rapid, dar…la un calcul simplu…cat cobori scarile, cat le urci la cealalta statie, cat astepti trenul, cat astepti sa te urci si sa plece…tot acolo ajungi daca o iei frumusel pe jos sau cu RATB (eu recomand mersul,abia facem un pic de miscare….ca si-asa suntem pe cale sa devenim un popor umflat de McDonald’s and CO., statul la TV toata ziua si la birou pe scaun cate 8 ore…)

  5. ILANA

    pe mine ma enerveaza cand cineva ma intreaba daca o sa cobor la prima si in caz ca zic DA imi multumesc :))
    Daca zic NU, se uita urat la mine. probabil ca asteapta scuze.

Lasă un răspuns