Se cutremură masa

Eu nu eram acasă când s-a cutremurat România. Am aflat după ce m-a sunat mama să vin acasă că e cutremur. M-a prăpădit râsul. Era ceva de genul, e mâncarea gata, vinoo acasăăă. Atunci mi-am dat eu seama de ce nu am câştigat ultimul joc de biliard… a fost cutremur şi s-a mişcat masa de biliard şiiii de aia a intrat bila 8 altundeva … AHHHAAAA, deci asta înseamna să fie cutremur, să se mişte bilele pe masa de joc sau Copacii să capete forme umane şi să comunice între ei.

Acest articol are 2 comentarii

  1. Geocer

    Vad ca-ti cauti job in Bucuresti, in orice domeniu. Vezi ca are Prigoana niste posturi libere de gunoier.
    Asta este o rautate din partea mea, recunosc. Dar nu-mi plac oamenii care vor sa ajunga cu orice pret in capitala. Pretuiesc provincia si orasul meu (Pitesti) pe care nu l-as parasi decat daca mi s-ar oferi un job bine platit si cu locuinta platita de firma la Paris.

  2. Ionuţ Bunescu

    Sunt deja in Bucuresti de aproape 1 an. Am stat 3 ani in Pitesti pe timpul facultatii. Ce sa fac in Arges? Sa lucrez la Muntenia FM alaturi de domnisoare care nu ar trece niciun test de dictie? Sa nu am decat 3-4 cunostiinte? Nu multumesc, am venit la Bucuresti pt ca aici ii am pe toti cunoscutii si daca nu mi-am permis sa fac facultatea la capitala m-am dus dupa. Nu-mi merge mai bine ca la Pitesti/Curtea de Arges dar va veni si „vremea mea” 😉 Sper ca atunci sa va schimbati parerea despre oamenii care fug la capitala, poate o fac pt ca acolo pot presta ceea ce-si doresc … pot… doar ca e cam greu sa si faca asta pt ca nu prea ii baga nimeni in seama.

Lasă un răspuns