You are currently viewing Lansare album Taxi – Cele două cuvinte

Lansare album Taxi – Cele două cuvinte

Nu am ajuns de mult acasă, deci încă sunt entuziasmat de atmosfera super faină de la concert. Săracul Dan Teodorescu a cântat o oră juma deși avea febră și de două zile era pe mute. Și-a pus un fes pe cap, un hanorac pe umeri și a cântat minunat, iar noi am dansat corespunzător. Faine discuțiile cu Horia Brenciu, care era la balcon alături de alți bărbați care au apărut în clipul oficial. Tot la balcon am văzut-o și pe Daciana Sîrbu.

Melodia „Cele două cuvinte” a fost cântată de trei [da, 3] ori consecutiv, după cum urmează:

1. Trupa Taxi
2. Trupa Taxi feat. Horia Brenciu, Răzvan și Dani, Tudor de la Fly Project, Șerban de la Animal X, Kamara. Brenciu e genial, când urma un vers cu „Te iuuu” s-a dus lângă Dani și a cântat: „Te iubesc Mihaelaaa”, bineînțeles că lumea era pe jos de râs, iar Dani a plecat capșorul rușinat.
3. Varianta bloggerilor [adică asta] – în care am lălăit-o maxim. Am simțit lipsa lui Make, ne-ar fi ajutat vocea lui :d Apoi ne-am prezentat, Dan s-a scuzat ca nu e proiectată și varianta noastră, însă am recomandat eu publicului bunescu.ro pentru vizionare. Bineînțeles că, ulterior, Andrei Cismaru m-a tras de urechi și mi-a spus ca îi e frică să nu cumva să îmi pice hosting-ul 🙂

LATER EDIT: Clipul cu noi behăind

Bloggerii pe scena. Prima poza by Diana, celelate via Pandutzu:


Iar aici un cover foarte haios din timpul concertului:

Acest articol are 3 comentarii

  1. Pingback: Meșter - #secrettweetmeet – 20 de lucruri necunoscute din spatele poveștii

Lasă un răspuns